praca!!! praca!!! dyplomowa...

Temat przeniesiony do archwium.
pytanie krotkie i zwiezle...: ile czasu daja Wasze ukochane uczelnie na przygotowanie pracy dyplomowej???
Wiem ze to glownie od uczelni zalezy... ale nie wydaje Wam sie ze 9 miesiecy to za malo czasu???
pozdr
nie wydaje mi się... ja tyle mialam i poszło OK... ;-) nawet lepiej :-P a o czym piszesz?
9 miesięcy to z mało czasu?!?!!?:) hehe dobre:) ja na KK w jeleniej górze miałem 1 semestr- bez seminarium (spotkanie seminaryjne raz na kilka tygodni). W sumie prace napisałem w 2 miesiące:)

Napiszcie jak jest na innych uczelniach! czy macie normalne zajęcia seminarium dyplomowe i ile mieliście czasu na napisanie:)

pozdro!
Ja nie pisałam pracy dyplomowej ale licencjacką. Na napisanie miałam nie więcej niż trzy miesiące. Seminaria nie były normalne, szkoła stwierdziłą, że spotkania będą ustalane przez promotorów, co w rzeczywistośie dało tyle, że jak się promotorowi chciało to organzował spotkanie, jak nie to nie organizował. I w sumie mieliśmy może kilka spotkań, nikt nam nic nie tłumaczył, jak zaczynałam pisać to nawet nie wiedziałam jak numerować paragrafy i takie tam bzdety. Takie teraz życie - szkoły robią co chcą!
a ja POMOGĘ napisać kazdemu :P mozliwie expressowo - byle z literatury, dajesz mail i może sie dogadamy ;-))

»

Studia językowe