I NKJO w Sosnowcu

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich. Czy sa na forum osoby ktore zamierzaja zdawac egzamin do NKJO w sonsowcu na anglistyke?? Czy moze sa osoby ktore zloyzly tam papiery ale dostaly sie gdzie indziej i sie wycofuja. Jakie macie wyniki. Moje to pp 94 i pr 81, ale zastanawiam sie czy zdawac skoro tak slabo mi poszlo. Czy moze lepiej nie poprawic matury usnej 60 pr ;/// i sprobowac za rok. Jakie sa wasze opinie. Co robic???
ja zdaje do 1 NKJO :) nie dostalam sie na UŚ niestety, zabrakło mi niedużo :/ moje wyniki to
pds 98%
rozsz 81%
ustna rozsz 100%
najlepiej sprobowac w tym roku, a nuż się uda, mam nadzieję, że nieduzo osob zdaje do NKJO... A wiecie cos o egzaminie ustnym?
ja też zdaję do nkjo w sonowcu. też nie dostałam się na uś, ale myślę że nkjo jest lepszym rozwiązaniem niż uniwersytet. moim zdaniem powinnaś próbować, no bo co Ci szkodzi:)
a jak przygotowujecie się do poniedziałkowej rozmowy? chętnie pogadam z kimś kto również zdaje do nkjo w sosnowcu:) pozdrawiam
Hej, nie zdaję egzaminu bo już jestem "słuchaczem kolegium" od roku, ale jeśli chodzi o rozmowę kwalifikacyjną to raczej nie powinnaś się obawiać. Co prawda w zeszłym roku nie było czegoś takiego, ale jestem pewien że nie będzie to trudne pod warunkiem że będziesz opanowana i odpowiesz przekonująco dlaczego chcesz zostać nauczycielem- tylko pamiętaj że odpowiedzią że nie dostałaś się na UŚ nie zarobisz tych 10 punktów :)
Na rozmowie odpowiada się na wylosowane pytanie oraz mówi się dlaczego chce się zostać nauczycielem. Czy tylko to czy może jeszcze jakieś trzecie zadanie jest? Z góry thx za pomoc.
dzięki za informacje i dobre rady:) a czy ktos może wie coś o terminie rozmów, tzn w poniedziałek, ale o której? albo w jaki sposób się dowiedzieć o której trzeba tam już być, pozdrawiam wszystkich zdających do nkjo w sosnowcu:)
w sobote jest wywieszana lista :) i tam pisze kto się zakwalifikował ( dotyczy wszystkich kandydatów) no i na którą godzinę.
Zaczynam się stresować ;( bo jeśli nie NKJO to co?!
do %gg:
czy mogłabyś mi podac swój nr gg, bardzo proszę:) nie mam jak znaleźć się w sosnowcu w sobotę, a z dodzwonieniem się do sekretariatu mam złe doświadczenia... bardzo prosze i pozdrawiam
jakie sa zasady kwalifikacji?
trzeba pisac mature pisemna rozszerzona czy wystarczy ustna?
Kasiu, pytasz albo trochę za późno (na rok 2005/2006) albo trochę za wcześnie (2006/2007)
do dorot_ka: ok, moj nr gg to 746052 :)
za wczesnie..a jak bylo w tym roku?
było tak: www.1nkjo-sosn.edu.pl :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

FCE