kto rezygnuje?

Temat przeniesiony do archwium.
Czy sa tu moze takie osoby, ktore dostaly sie na anglistyke UAM a oprocz tego jeszcze gdzie indziej i wiedza, ze z ang. zrezygnuja? Ciekawi mnie jaka jest liczba takich osob, ktore sie wszedzie podostawaly i co wybiora...
nie ma sie co gorączkować. w swoim czasie zobaczysz i tak. a co ci da to ze ci ktos teraz napisze?! jak ktos będzie mial zrezygnowac to bez twojej namowy to zrobi
poprawi ci chumor to ze ktos napisze tu ze zrezygnowal?!?
przeciez mimo tego mozesz sie nie dostac.
Mnie to akurat interesuje, wiec chyba mam prawo zapytac. Tyle mowi sie o sztucznym tloku na uczelniach, ze chcialabym miec jakis poglad jak wyglada sytuacja.
A "chumoru" nikt mi nie musi poprawiac, radze sobie sama.
Ile mialas punktow z rozmowy?
Owszem, może i jest szutczny tłok, ale nie bój się, bo kto ma zrezygnować, to zrezygnuje. Postaw się w sytuacji kogoś, kto dostał się na przykład na 2 kierunki i chce z ciekawości spróbować, jak to jest na obu?!
takie spekulacje nic ci nie dadzą, a mogą tylko przyspożyć dodatkowych nerwów. Powiedz sobie: "co ma być to będzie"
Nie chce tu prowokowac zadnych klotni ani tym bardziej zmuszac kogos, zeby zrezygnowal z anglistyki. Moje intencje zostaly zle odebrane! Jasne ze rozumiem chec sprobowania swoich sil na roznych kierunkach i wiem, ze podjecie decyzji nie jest latwe... Prosze wiec takze o zrozumienie, ze mnie interesuje decyzja osob, ktore juz ja podjely.
Dodam jeszcze, ze nie pytam w swoim imieniu, bo ja juz sobie spokojnie studiuje, wiec o swoj tylek sie nie boje. Zalezy mi raczej na bliskich osobach.
Niedługo dojdzie do tego, że o nic na tym forum nie będzie można zapytać. Jeśli Ci się coś nie podoba,to nie czytaj tego a tym bardziej nie komentuj:/ I jeszcze jedno: humor pisze się przez "h", natomiast zaimki osobowe adresata wielką literą...Niesamowite prawda?
niesamowite jakie jesteście obie wygadane. zycze wam żeby to co tu piszecie ułatwiło wam dostanie sie na studia
z tą znajomością ortografii może niektórzy OD RAZU dostaliby się na polonistykę?
widze doży talent
Póki co do studiów jeszcze daleko...A ortografię wypadałoby znać...A jak nie...No cóż...Zawsze zostaje słownik:]
Temat przeniesiony do archwium.

»

Szkoły językowe