Wsl Kielce proszeni studenci Wsl częstochowa o odp

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!
dziś złożyłem papiery i tak sie zastanawiam zy bardzo cięzko jest się tam utrzymać na filologii ang?? Z języka jestem średniak czy dam sobie rade?? Troszke mnie to martwi:D Piszcie studenci
Na wstępie witam i pozdrawiam:) Ja dlugi czas zastanawialam sie nad wyborem WSL(jestem z Częstochowy) i tez mam pewne obawy ale wiesz co jak ludzie beda fajnie, bedziemy sobie nawzajem pomagac i w ogole to wszystko bedzie oki:) Damy rade!!!! Ja tez ide na WSL spec ling.stos pierwszy rok:)Wiec prawdopodobnie sie spotkamy!!!! pozdrawiam:)
Pewnie, że będzie dobrze :)

A specjalności to sie dopiero na drugim roku wybiera. Na pierwszym wszyscy wszystko mają razem.
pzdr!
czyli nawet jak zadeklaruje jakąś specjalność od razu / zaoczne/ to póxniej moge zmienić, i jeszcze jedno pytanie czy pierwsze praktyki są już po pierwszym roku, pzdr
Kto jeszcze na WSL ?
Witam ponownie:) Z tego co wiem a nie wiem czy wiem dobrze to praktyki są po trzecim roku ale lepiej niech sie wypowie ktos bardziej doswiadczony:) Ja sie bardzo ciesze na te studia-zadziwia mnie moje pozytywne nastawienie:) Mam male pytanko do Magdalene-od jakiej sredniej dostaje sie stypendium naukowe???pytam z ciekawosci i z gory dziekuej za odpowiedz;)Aha i jeszcze jedno-czy duzo jest okienek na pierwszym roku???? Bede wdzieczna za wzselkie informacje-pozdrowienia dla wszystkich:0
O stypendium się już gdzieś wypowiadałam...:
https://www.ang.pl/Dofinansowanie_na_WSL_20468.html

Specjalność można zmienić, dziwne że kazali Wam się decydować już na pierwszym roku.

Praktyki są po drugim roku, czego jestem przykładem bo dziś po miesięcznym pobycie w Cz-wie je szczęśliwie zakończyłam :) fajnie było :)

A okienek nie ma prawie wcale. Co nie zmienia faktuże nie wiem why jeszcze planu nie opublikowali.

Do zobaczenia we wtorek :) bo w pn to ja się pojawić nie zamierzam....
pzdr!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Nauka języka

»

Zagranica