mr Julek zaczelo sie?

Temat przeniesiony do archwium.
To od dzis zaczynasz meczyc biednych studentow?

You cannot create experience.
You must undergo it. ( A. Camus )

Oby zbieranie doswiadczen bylo dla Ciebie jak najmniej bolesne ( bo bezbolesnie sie napewno nie obejdzie ). Czekamy na sprawozdanie z pierwszego dnia.
Pozdrawiam
hmm w poniedzialek na wrocłaswkiej uczelni, czytaj na IFA najbardziej znana osoba okazal sioe Mr Julek, hm kim jestes tajemniczy czlowieku??????????
Pzdr
hehe! doniesiono mi, ze o mnie sie duzo mowi na IFA. Na szczescie, bede w tym roku niewidoczny:) bo mam zajecia w innej jednostce Wydzialu Filologicznego.

noooo, zaczelo sie dzisiaj! bylo nawet calkiem przyjemnie, skonczylem gadac o ponad 60 minut za szybko i studenci poszli sie integrowac:)

Ogolnie, troche dziwnie sie czulem, bo to moje pierwsze doswiadczenie na uniwersyteckiej katedrze.

Ale mysle, ze bedzie i dobrze i fajnie,

pzdr.
co tak julkowi zazdroscicie????:>
no co, też lubimy dręczyć...takie hobby ;-)
ja sie integruje w domu z kolegami hehhe i nie chodze na twoje wyklady:)
ale ja wykladow nie prowadze :)

pzdr
>hehe! doniesiono mi, ze o mnie sie duzo mowi na IFA.
ciekawe kto ci tak donosi?? ;PPP niezle wtyki masz .ale wiesz , ze te wtyki moga cie kiedys wydac na swiatlo dzienne ;PP
ale fakt faktem ze julek jest well-known w ifa i ludzie chca wiedziec jak wyglada hehe szczegolnie pierwszoroczni w pierwsze dni nauki
pzdr ;))
hehe, :))) a ja mam swoja stronke webowa z moja fotka, wystarczy umiec ja wyszukac:))))

p.s. tutaj pozdrawiam Tymka i jego komputer:D

pzdr.
ale zapomniales ze niektorzy maja ta stronke i moga ja rzucic na forum ;PP
milych i owocnych jutrzejszych wykladow z metodologii badan na studiach dr

pzdr
kurde o tym nie pomyslalem:/

ale Edytka nie zrobisz tego:)

dzieki za dobre slowa! mam nadzieje, ze jutro beda super zajecia, ze nareszcie cos fajnego po pol roku obijania sie!

pzdr.
Mój kompjuter też Cie pozdrawia Juluś :D

ps. dlaczego ja jeszcze nie znam adresu tej Twojej webowej stronicki ? :/
hehe moze podac ta stronke??
nie no zartowalam nie mozna zadzierac z wykladowcami ;PP
pzdr
mr julek, uwazaj i stez sie, bo profesorowie z nidelrandystyki na Ciebie poluja za internetowe zastraszanie pierwszorocznych studentow :>
pzdr.
akuku.
hehe gdzie ja zastraszam? poza tym niderlandysci naprawde sa fajni:) wydaje mi sie, ze bedzie super sie z nimi pracowalo:) i pisze to bardzo serio!

pzdr i spokojnego weekendu!
Drogi Mr Julku :)
Cos ostatnio Cie nie widać na forum albo ja sie ostatnio ograniczam do przeszukania raz na 2 miesiące tych watków ktore wydają się interesujące :)
Nurtuje mnie jedna rzecz? miewasz czasem zajęcia na IFA ? :-)
Rzadko pisze na forum, ale czytam czesto.

Tak, mam zajecia w IFA. i w KFN tez.

pzdr.
Temat przeniesiony do archwium.