Ale niektórzy z Was są głupi, jest wolność słowa i każdy ma prawo napisać obiektywną ocenę wykładowcy.
Najlepsi:
- dr Ostalski - super akcent, ciekawe zajęcia, prostudenckie podejście. Bardzo charyzmatyczny wykładowca.
- dr Wiśniewska - ta Pani ma klasę, jak już ktoś napisał. Ma doskonałą znajomość tematu, ciekawy sposób prowadzenia zajęć, do tego jest niezwykle sympatyczna :)
- prof. Wicher - wbrew Waszym wypowiedziom uważam, że facet jest spoko. Zna się na rzeczy i nie robi problemów. Potrafi też być dowcipny, w subtelny sposób.
- dr Duczmal - dowcipny, zajęcia z nim nie są nudne. Zawsze uważałem że kontrowersyjne, a nawet "sprośne" zdania są bardzo dobre jako przykłady, ponieważ lepiej je pamiętamy.
- prof. Profozich & prof. Tomlinson - również konkretni, niewątpliwie posiadający ogromną wiedzę w swoich dziedzinach.
- mgr Kamińska - wymagająca, ale niezwykle kompetentna. Bardzo dużo wyniosłem z lekcji z tą Panią.
najgorsi:
- dr Krakowian - cholernie nudny przedmiot... i pod tym względem wykłady idealnie do tego przedmiotu pasują.
- mgr Gaszewski - Nie robi prawie nic oprócz dystrybucji kserówek, a potem sprawdzania testów. Uważa, że jest najmądrzejszy na świecie, więc na porządku dziennym jest np. nie uznawanie poprawnych odpowiedzi, "bo tak", albo "bo mnie ta forma nie pasuje".