Kto na Uniwersytet Wrocławski?

Temat przeniesiony do archwium.
61-80 z 80
| następna
tak, tylko tych co zlożyli odwołanie
a wiesz moze na którym najniozszym miejscu pod kreską byla osoba ktora dostala sie z odwołania?
nie mam pojęcia ale myślę, że zawsze warto spróbować bo 1)nie wiadomo ile osób zrezygnuje, 2)nie wiadomo ile złoży odwołania. nic na tym nie stracisz. kurczę, zaczynam mieć doła :( ale moglo być gorzej, tak przynajmniej jeszcze jest jakaś szansa.
7[tel]gg
Mr Julku czekam ;]
nie moge otworzyc informacji o rekrutacji 2006/07 powiedzcie mi na jakiej podstawie oni oblicyli te punkty? chodzi mi o to jaki byl przelicznik j ang co brali pod uwage itp help
Mam bardzo ważne pytanie...Chy prawdą jest,że można pierwszy semstr robić jako wolny słuchacz i po zaliczeniu wszystkich egzaminów od drugiego semetru zcząć jako już student?? Ilu wolnych słuchaczy przyjmuje się na filologię angilską?I jakie są kryteria przyjęcia ?? Proszę o odpowiedź.
Hej, odezwij się jak mozesz, szukam informacji od studentów filologiii UWr, mam kilka ważnych pytań, zamieściłam jedno z nich powyżej;) pzdr
Co do wolnego słuchacza..przykro mi, ale z tego co mi wiadomo to na filologię angielską do IFA na UWr nie przyjmują w ogóle wolnych słuchaczy, a najprawdopodobniej ta instytucja została zlikwidowana w całej Polsce od tego roku dzięki naszemu "cudownemu" ministrowi edukacji
a czy ktoś może wie kiedy można się dowiedzieć czy się zostało przyjętym bo ktoś zwolnił miejsce? Chodzi mi o to, że jestem niezakwalifikowana ale jak ktoś zrezygnuje to powinno się udac bo ma ten pierwszy wynik pod kreską. Tzn. tak myślę naiwnie, może mnie ktoś wyprowadzi z błędu?
literówka: mam pierwszy wynik pod kreską. Lenka, może Ty coś wiesz?
niestety , nic nie wiem :( ale wydaje mi się że skoro do 8 sierpnia wszystkie osoby zakwalifikowane mają donieść dokumenty ( te które podtrzymują decyzję o studiowaniu w IFA) to po 8 sierpnia dopiero będzie wiadomo na pewno ile osób zrezygnowało, i wtedy ruszy ten drugi nabór, i moim zdaniem wtedy na miejsce tamtych automatycznie powinny wskoczyć te najbliżej progu punktowego.. hikari trzymam za Ciebie kciuki!!
hellou ;)
przepraszam za mały off-topic, ale czy szukacie może mieszkanka we Wrocku? albo macie już jakieś, w którym znalazłby się pokoik dla przyszłej studentki? :):)
chyba jednak wybiorę UWr, więc pasowałoby znaleźć dla siebie jakiś kąt :> ale niczego narazie nie mam na oku :( .....
dostalem sie na magisterke na UW i powiem, ze bylo wrecz za prosta. Zaden ze mnie alfa i omega, ale jedyne,co sie uczylem, to dzien wczesniej jakies 2 godziny jadac pociagiem. dostalem 4,5, a na wejscie uraczylem textem iz nie bede pan zanudzal definicjami ksiazkowymi i powiem co mysle:) Wczesniej skonczylem licencjat na UJ, lecz przenosze sie do Wroclawia, to i uniwerek trzeba zmienic:) jestem na literaturoznawstwie, wiec jesli ktos ze studentow ma liste lektur, ktora obowiazuje z brytyjskiej na licencjackim, prosze o udostepnienie, gdyz chce porownac z ta krakowska. dzieki!
hey ja szukam wspollokatorki do mieszkania.moze jestes chetna ??
pzdr
ano odpowiedzialam wlasnie w innym watku ('UWr-kto sie wybiera') ;)
ale one more time: bylabym wdzieczna za drobne info o tym mieszkanku - [email] , pozdrowionka :]
wie moze ktos ile w tym roku przyjeli ludzi z odwołania czy tam spod kreski?
ja bylem na liscie wczesniejszej 15x ktorys chyba pierwszy i sie dostalem a przyjeto 77 chyba na poacztek. mialem 84 pkt
hi englishsummerrain! poszukuję pilnie mieszkanka we Wroc .. hmm, i mam takie pytanko, czy to Twoje ogłoszenie jest jeszcze aktualne?? jesli tak to byłabym wdzięczna za info na ten temat..podaję mój nr [gg]
hey tak sie sklada ze juz znalazlam wspolokatorke wiec niestety oferta nieaktualna.mam nadzieje ze znajdziesz cos fajnego.moja rada nie zgadzaj sie na stancje ;))pzdr do zobaczenia w ifa i jaby co sluze pomoca tzn notatkami itp paps
Dzięki za radę co do stancji ;) Będę szukać dalej.. na szczęście do października jeszcze trochę czasu :D a co do notatek , to chętnie skorzystam w swoim czasie:) Pozdrawiam i do zobaczenia na Kuźniczej:D
Temat przeniesiony do archwium.
61-80 z 80
| następna

« 

Programy do nauki języków

»

Programy do nauki języków

Zostaw uwagę