ile zarabiacie jako lektorzy w szkołach jezykowych

Temat przeniesiony do archwium.
ile i w jakiej szkole językowej zarabiacie?? Ja 25zł/50min, Callan.I jaką macie umowę??
ja nie pracuje, ale wiem, ze to dosyc malo...
stawke, jaka proponowali mi na poczatek to 33zl/h, oczywiscie umowa zlecenie (mozliwa tez o prace, ale nie chcialam zeby mi zus zabierali skoro wciaz studiowalam)...
w mojej szkole jest tak, ze czlowiek z licencjatem ma 30-35 zł za 50 min -- roznie bywa, a magister ma 40 zł za 50 min
A ile wyciagacie na miesiac? Bo nie pracujecie chyba 40 godz/tyg? Ile macie srednio godzin w tgodniu?
Ponawiam pytanie poprzednika i proszę o opinie ludzi którzy pracują jako lektorzy :) Pozdrawiam
A ja mam pytanie jakie są zarobki w EMPIKu...?!
ja rowniez ponawiam pytanie i proszę o opinie ludzi którzy pracują jako lektorzy :)
mi proponowali 20 zl na rękę... śmiech na sali przyznacie?????
za 60 min
20zl za 60min w Empiku?? załamać się idzie... a ja myślałam, że tam dobrze płacą

Ja uczę na kursach dla pracowników firm, dostaję na rękę 28zl za 45min, zajęcia mam po 1,5godziny - umowa-zlecenie
wiecie co?to jakiś koszmarAle wiem, że mojej koleżance w szkole Sokrates na Natolinie (Warszawa)zaproponowali za j. ros. za 45 min. 35 zł.I to było 3 lata temu
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Zagranica

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę