absolwenci collegu pod patronatem US - licencjat

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam absolwentów collegu, którzy zdawali w tym roku licencjat w Sosnowcu. Chodzi mi o zagadnienia z lingwistyki i metodyki. Na stronie UŚ podają tylko literaturę.
Podaj maila to Ci wyślę wszystko co mam i z czego sie przygotowywałam do licencjatu na UŚ.
ja też mogę dostać?? będę baaardzo wdzięczna :)
[email]
[email]

bardzo Ci dziekuję
Wysłane...
Prosze bardzo :)
Pozdrawiam
dzięki wielkie, jesteś super :)
Nie ma sprawy...
Trzeba sobie pomagac :))))
Pozdrawiam i...miłej nauki! :)
Myszk@
Ja tez bardzo bardzo bym prosila o maila [email]
O, myszk@, w koncu jakos dostalas te tematy. Widzialam jak juz kilka razy prosilas tutaj o pomoc, a ja nietety tez nie moglam Ci pomoc, bo sama ich potrzebuje.
Jezeli jeszcze tu lookniesz i moglabys wyslac, to prosze, to moj mail:
[email]
Z gory dziekuje:)
prosze!!!!!!!!!!!
Spokojnie spokojnie!!!Wyślę!!!
Do licencjatu jeszcze trochę czasu zostało ;)))
Narazie moja skrzynka ma jakiś "remont" więc nie mogę nic wysłać ale uczynie to jak tylko będe w stanie:)
Pozdrawiam
Mysz@
Poszło..Wysłane...:)
Ja również bardzo prosiłabym o materiały. Pozdrawiam i z gory bardzo dziękuję ;-)!
Moj mail to [email]
ja tez prosilabym o te materialy do licencjatu [email]
Bardzo prosze o materialy do lic.Ja w tym roku sie panuje przeniesc do NKJO w Sanoku, poniewaz na z2gim roku Pwsz z Zamosciu zrobili czystke(szkoda, ze na 2 roku). Z 80 zaocznych zostalo 12. Nikt nie liczy na poprawki bo raczej nie przepuszcza(podobna sytuacja miala miejsce z obecnym 1). Zalezy mi na zdaniu i ukonczeniu tego kierunku bo jestem po psychologii UW ale Zamosc nie dysponuje mcami pracy-dluzszy temat. Prosze o jakiekolwiek informacje na temat Sanoka ale nie chodzi mi o poziom- tego sie naczytalam- ale o mozliwosci zdawania licencj. Jak to wyglada i jakie sa szanse na ukonczenie. Dzieki wielkie [email]
O kolegium w Sanoku wiem nie wiele, natomiast w zeszłym roku pamiętam jak panie w sekretariacie UŚ zadawały dzwoniącym w sprawie licencjata pytanie czy są z kolegium w Sanoku. Nie wiem czy wynikało to z tego, że były jakieś problemy pomiędzy nimi, a usiem, ale wydało mi się to dziwne.
wczoraj zdalam licencjat na US a w sanoku bylam tylko na 3roku i nie zaluje.moge ci przeslac materialy jak jeszce ich nie dostalas moj nr [gg]
Temat przeniesiony do archwium.

»

Inne strony do nauki języków