kjo uam...kto sie dostał? opinie o kjo uam

Temat przeniesiony do archwium.
31-52 z 52
| następna
ej właśnie da sie tam przezyć w tym kolegium i pospać troche w nocy ? :P :D
pospac????? spania to sobie niiigdy nie odmowie nawet jakbym mial wyleciec:D
wiesz ja to porownuje z self-study. samemu mozna w rok, max poltora skoczyc na b1, po 3 latach to mozna gdzies na c1.

>Większość kursów językowych (w systemie 2 razy po 90 min czyli 120 h rocznie) zapewnia przejście na ten poziom właśnie po 3 latach a liczba godzin jest o połowe miejsza.

dlatego wlasnie dobry nauczyciel prywatny >>> wiekszosc kursow jezykowych.

ps. 30% czy 50% nic nie daje oprocz zaliczenia matury (jaka uczelnia?) wiec...
buahahaha :D nie no zazdroszcze :D ja jak wiem, ze mam sie do czegos przygotować to nie usne (no chyba, ze to spr z matmy) :D a gorzej z tym, że przez ostatni rok nauczyłam sie spać w dzień i uczyć po nocach :P
uż wspolczuje ludziom z mojego mieszkania :P
ja tez sie w dzien nie potrafie uczyc a w nocy jak mi sie zachce spac to ..ide spac:P moze byc ciezko z tym na studiach:D
człowieku ;d podoba mi sie Twoja postawa:P w dzien sie uczyc nie lubie a w nocy tez nie bo spac sie chce:D:D:D no fakt, z tym moze byc ciezko na studiach :D

btw "sen to skracanie sobie życia tylko w tym celu, aby je wydłużyć" :))

(pozdrawiam moje łóżko :P)
a wiesz moze gdzie jest lista tych ktorzy sie dostali na kolegium? bo nie moge nigdzie znalezc
Chciałabym się dowiedzieć ile jest mnie więcej godzin zajęć (tygodniowo) na kjo?? :)
ale tam listy nie ma, masz tylko info na koncie ERK. znaczy oni liste maaają, nawet sobie chciałam zaglądnąć do niej jak byłam składać dokumenty :P ale pani powiedziała "nie nie nie!!":D

ale ja i tak chyba rezygnuje z tego kolegium na rzecz kolegium UJ ;)
no to juz twoja decyzja ale co przemawia za KJO UJ? poznanskie jest lepsze takie kraza opinie no chyba ze sie kierujesz miastem to krakow jest ladniejszy>:D
kieruje sie tym, że
-do pozka jade 10 godzin pociagiem, do krk- 3h
-w uj mam dyplom z dwoch jezyków zdaje sie (
kieruje sie tym, że
-do pozka jade 10 godzin pociagiem, do krk- 3h
-w uj mam dyplom z dwoch jezyków zdaje sie (
poza tym fakt wole krk jako misto, chociaż poznan tez jest fajny, ale wiesz... 10 godzin pociagiem :/:/:/
z reszta jeszcze nie wiem czy pojde do tego krk, bo cos sekretarz sie 2. dzien nie moze zabrac do zmienienia mi statusu na przyjeta na koncie erk i nie moge dokumentow wydrukowac:/:/:/

także zabawa trwa. jeszcze wszystko mozliwe.
a wiesz jaki jest ponoc zapieprz na dwoch jezykach przy koledzach? wejdz na strone kolegium uniw gdanskiego poczytaj co mowia studenci same poprawki z tego drugiego jezyka ale jak masz tak daleko do pozka to rozsadniej krakow wziac:D ale fakt faktem ze jezyki przy UAmie to number 1 w pl:D
no tak, ale ja mam świadomość tego, że na kjo UJ sa dwa języki przy czym niemiecki w sekcji angielskiej leży podobno, znaczy poziom nie jest zbyt wysoki (ludzie sie skarza:D)dlatego sie nie boje.a glupia nie jestem wiec uczyc sie zawsze moge nawet wiecej + papierek mam.

wiem, że UAM to nr 1 języki w PL, dlatego chciałam tam iść, chociaż nie sadzilam, ze mnie przyjma. wiem tez, ze podobno strasznie tam ludzi traktuja:P
ale w sytuacji gdy mam na opcji krakow i to wydział UJ to wieeesz....
juz nawet nie chodzi o to, ze mam sentyment do krk (wspomnienia z dziecinstwa-polsko-amerykanski instytut ortopedii buahahah:D:D:D)

poza tym - uwierz- 10 godzin w pociągu- nikomu nie życze. można zdechnąć, tymbardziej takim gdzie czesc ludzi przez te 10 godzin stoi na korytarzu bo on jedzie Świnoujście-Przemyśl... a ja wysiadam 1 przystanek przed przemyslem....

czekam do jutra. jak mi nie zmienia statusu na 'przyjeta' na koncie erk to niech sie pocałuja. i ide do pozka. :P
co nie wybierzesz bedzie ok krakow i poznan z dobrymi uni rzadza dzisiaj w PL:D
hej ja tez się dostałam do KJO(sekcja niemiecka) mój nr gg to 7624912
mógłby ktoś napisac jakie są przedmioty na 1 roku?
wybieram się do kjo _UAM (sekcja angielska) 1561850-jakby co to pisać :)
hej, ja również wybieram się do KJO sekcja angielska, mój nr gg 4[tel].
a jak na zaoczne tak samo ciezko? jak z dostaniem sie?
to ja mam trochę inne pytanie... chodzi mi o spotkanie ze studentami I roku, na kartkach, które nam przysłali razem z decyzją o przyjęciu jest napisane, że spotkanie jest o 13.00, a na stronie internetowej uam-u jest że w Kolegium zaczyna się o 11.00 ... jeżeli ktoś wie coś więcej to proszę, niech napisze :) ([gg] )
Temat przeniesiony do archwium.
31-52 z 52
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa