filologia angielsko-rosyjska

Temat przeniesiony do archwium.
Hej! Szukam studiów filologii angielskiej z rozszerzonym językiem rosyjskim (prowadzonym od podstaw) w Krakowie, a najlepiej bliżej Rzeszowa. Interesują mnie studia dzienne. Polećcie mi jakąś szkołę... najlepiej kilka, żeby było w czym wybierać ;)

Z góry dzięki ;)
Takie studia są z tym że na UAMie:)
ros od podstaw i ang kontynuacja:)
Podpinając się pod temat

Mam w tym roku do wyboru albo fil.angielska, albo ang-ros. Wymagania są podobne. Czy jest ktoś z ang-ros, kto potrafi określić, czy studiowanie filol. z rosyjskim ma większy sens? Mam wrażenie, że wtedy mniejszy nacisk się kładzie na język angielski, a do czego w praktyce może się później przydać dodatkowo rosyjski?
Dodam, że planuje się dostać na UAM, a z rosyjskim nie miałem wcześniej nic wspólnego :)
Tez jestem zainteresowana filologią rosyjsko-angielską. Zastanawiam się tylko, jak to potem jest z uprawnieniami do naucznia języka angielskiego. Czy są jacyś studenci tegoż kierunku? Pozdrawiam
Tez jestem zainteresowana filologią rosyjsko-angielską. Zastanawiam się tylko, jak to potem jest z uprawnieniami do naucznia języka angielskiego. Czy są jacyś studenci tegoż kierunku? Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie