filologia

Temat przeniesiony do archwium.
hej mam pytanie czy na filologie ang jest wymagane zdawanie historii na maturze?czy tylko ang i polski?
ponawiam pytanie
różnbe uczelnie mogą różnie okreslać wymagania. radze kontakt z konkretną uczelnią.
musisz brać pod uwagę to co dana uczelnia bierze pod uwagę przy rekrutacji :)
np na UAM to historia nie jest wymagana?
kto Ci to powie na tym forum? Mozesz sie najwyzej dowiedziec, ze nie byla wymagana do tej pory. Wejdz na witryne uam, wymagania na poszczegolne kierunki sa znane z rocznym wyprzedzeniem. Szukaj 'rekrutacja 2009/10' albo podobnego tytulu.
jeden z najwżniejszych skillów filologa to umeijętność szukania. Jeśli nnie potrafisz w google znaleźć strony uam czy fil. ang. uam i kliknąć na 'rekrutacja' to na studiach sobie nie poradzisz. Żadnych.
ja chce sie tylko upewnic a chyba osoba ktora tam studiuje lepiej mi udzieli tej informacji, nie musze juz zaglebiac sie w te broszury itp. I nie oceniaj mnie i moich mozliwości bo tak naprawde nic o mnie nie wiesz. Oh jak ja kocham tę życzliwość Polaków w stosunku do innych ludzi... Widać ze prezentujesz niski poziom kultury. pzdro
Zrozum, że wymagania mogą się zmieniać. Co z tego, że student np. 3. roku napisze Ci, że nie trzeba zdawać historii. Teraz może być inaczej.
Ditto.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie