akademiki uam - jak tam jest?

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktos moze mi powiedziec jak wyglada mieszkanie w akademikach UAM czyli chyba Zbyszku i Jagience jesli sie nie myle? jakie sa tam warunki, czy da sie uczyc, itp? jak by ktos byl tak mily mi o tym opowiedziec to [gg] :) albo chociaz slow pare tutaj.. prosze slicznie, bo mi mamusia glowe urywa ;)
halo, halo! czy nie ma tu zadnych studentow uam? czy nikt nie mieszka w akademikach? czy wszyscy na wakacjach sie w slonku praza? niech ktos cos napisze..pliis :)
dobra, niewazne, i tak nie dostalam...
przykro mi
hej :) To ja może onowie pytanie. Przyznano mi ds "Hanka" na al. NIepodległoœci. Jestem cieakwa czy ktos z forumowiczów mógłby powiedzieć pare słó na jego temat, na temat mieszkańców, warunków, możę ktoœ wie jak duze sš pokoje np. te 2 osobowe? I jaka jest atmosfera? Za odpowiedzi z góry dzięuje :)
Ktoś odgrzebał ten stary temat, a ja przy okazji chciałabym powiedzieć, że jak nie dostaniecie akademika, to nie koniec świata :) Przykładem jest założycielka wątku Szopenka, moja sweet sister współlokatorka z anglistycznego mieszkania na Raszynie :PPPP Pozdrawiam :D
Hey a nie orientujecie sie czy w Hance wynajmowane sa pokoje dla studentow zaocznych? na nocleg w weekendy? i jak tam jest? dzieki
pozdrawiam
Asia
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa