Można się przenieść z NKJO na uniwerek ?

Temat przeniesiony do archwium.
Hello :)
Mam takie pytanie,może ktos mi bedzie wstanie pomoc,bede wdzieczna : Czy jest mozliwosc przeniesienia się po 1 zaliczonym roku w NKJO na Uniwersytet czy Akademie oczywiscie mówię o anglistyce ?Nie tracac przy tym zdanego roku,ostatecznie pozaliczac jedynie potem przedmioty ktore sie nie pouzupelniały ?? Czy automatycznie wtedy przerzucaja na 2 rok ..czy tak sie nie da ? Czy to ma sens ? Jesli ktos o takim czymś marzy,tak jak ja... :)!!!!Może ktos z z was zrobil podobnie ??!!
Pozdrawiam :) Czekam na jakieś porady,to wazne dla mnie.Z góry dziekuje serdecznie!
p opierwsze uni musi miec wolne miejsca, po drugie musi miec chec przyjecia (moze po prostu nie przyjmuja znikad), po trzecie prawdopodobnie trzeba bedzie zdac egzamin, np. taki, jaki studenci I roku na uni zdaja na koniec I roku.
Czyli musilabym sie dowiadywac bezposrednio na uniwersytetach ??? Dzieki.
oczywiscie
Dzieki. Nurtuje mnie jeszcze taka watpliwosc: ile razy podczas studiowania można wziazc urlop dziekanski >jak to wyglada? Czy to tez kwestia zalezna od uczleni ?
Pozdrawiam:)
na uw wiecej niz raz, ale nie jeden po drugim (chyba ze zdrowotny, na podstawie dokumentacji medycznej)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie