NKJO GLIWICE 2010/2011

Temat przeniesiony do archwium.
31-51 z 51
| następna
Są już wyniki, ja dostałam się na włoski - specj. nauczycielska :-) Kiedy jedziecie zawieźć papiery?
Ja też się dostałam :D W sumie chyba wszyscy się dostali bo było 31 chętnych a miejsc 30 ;) W sumie dziwi mnie taka mała liczba kandydatów 0.o Żeby dużo osób nie zrezygnowało bo chyba grupy nie utworzą (choć pewnie będzie dodatkowa rekrutacja). Ja zawiozę po 12 lipca bo wtedy będę znała wyniki z UW.
Też mnie zdziwiła tak mała ilość chętnych. Nie spodziewałam się, że przyjmą mnie z pierwszej listy i trochę mi to plany wakacyjne pokrzyżowało :-)
Moje [gg] , tak gdyby Ktoś z przyjętych chciał pogadać i się umówić na wspólną wycieczkę na Bojkowską ;-)
ciaoooo!! I ja się dostałam:D i się ciesze jak wariat:D o grupe się nie bójcie bo na tłumaczeniowy było więcej chętnych i pewnie Ci, co się nie dostali to przejdą na nauczycielski:) moje [gg] :) odezwijcie się italianki!:D
Hej;D Nie wiecie może jak to się ma z francuskim w NKJO?:>
Bo jak przeczytałam wyżej angielski jest zaawansowany, włoski od podstaw a o francuskim zero informacji:<
Ps. również zastanawiałam się nad włoskim (tłumaczeniowym) jednak postawiłam na francuski;)
Pozdrawiam przyszłe koleżanki z przyszłego korytarza;D!
Hey :)
I jak???
nic się nikt nie odzywa. Ja już dokumenty mam złożone, więc jestem oficjalną studentką.
Dzisiaj ostatni dzień składania papierów a dopiero wpłynęło 12 teczek...
Pozdrawiam :)
halo:) ja juz też złożyłam i założyłam klasę naszego rocznika i profilu nauczycielskiego na nk - zapraszam http://nk.pl/school/63104/28 :):)
Co prawda nie ja założyłam, ale zapraszam na tłumaczeniówkę:
http://nk.pl/school/63104/29
Hej;)
Ja również dostałam się na tłumaczeniową na włoski ;) Pozdrawiam.
a ja się dostałam do Gliwic na angielski nauczycielski, ale idę na UŚ bo tam też się dostałam :D i się baardzo cieszę :)
Mam pytanie: przydzielili Wam już numery albumów, tak, żeby można było zapłacić za indeks i legitymację??
Bambucha88 - jaka specjalizacja?? nauczycielska, czy tłumaczeniowa?

ja jestem na ang nauczycielskim, witam wszystkich :D
halo Billy Jean, jestem na włoskim nauczycielskim i nr albumu też mi jeszcze nie przydzielili, listu też jeszcze nie dostałam a podobno każdy ma dostać bo tam dzwoniłam.. moi znajomi z innych wydziałów politechniki już wszystko mają zapłacone i jadą na adapciak, o którym nas też nikt nie poinformował a może ktoś chciałby jechać;) w ogóle te kobiety w sekretariacie nic nie wiedzą, wszystko ma być ale nie wiedzą kiedy.. jak coś piszcie na GG bo na tym forum rzadko bywam:) [gg] no i strona naszego kierunku na nk: http://nk.pl/school/63104/28
pozdrawiam!:)
Dzwoniłam do naszego sekretariatu w piątek. Kobieta znowu miała chyba muchy w nosie, zresztą one wiecznie są niezadowolone;) powiedziała mi, że WŁAŚNIE zakleja koperty i listy powinniśmy dostać we wtorek tak jak te nieszczęsne numery albumów. Podobno jak na razie nie ma osoby kompetentnej na politechnice, która mogłaby to załatwić dla kolegium, ale też około wtorku mają się pojawić. Pożyjemy, zobaczymy.
Witam wszystkich :)
Również dostałam się na włoski nauczycielski i dziś dostałam list oficjalnie mnie o tym informujący,ale numeru albumu jeszcze mi nie przyznano...
Z tego co wiem, to od tego roku francuski jest od podstaw.
A ktoś z was będzie mieszkał w akademiku? Ja mieszkam za daleko, żeby przyjechać i szukać mieszkania, więc niestety został akademik i to w Zabrzu :/ Pozdrawiam z Warmii.
hej!
ja się od października wybieram na fil. włoską tłumaczeniową:) no i do akademika do Zabrza.:)
pozdrawiam reszte.
hej!
ja się od października wybieram na fil. włoską tłumaczeniową:) no i do akademika do Zabrza.:)
pozdrawiam reszte.
Cytat: plan_ann
hej!
pozdrawiam reszte.

O to tak jak ja z tym akademikiem i filologią włoską tyle, że ja idę na nauczycielską :) dzwoniłam do akademika i kwaterowanie jest 30.IX-1.X, no ale 30 o 9.00 jest już jakieś nieszczęsne szkolenie BHP, więc chyba przyjadę 29 - mam nadzieję, że mi nie każą spać pod akademikiem :P A Ty kiedy zamierzasz przyjechać? Może byśmy razem jakoś się w jednym pokoju zakwaterowały jakbyśmy razem tam się udały ;)? Jak coś to pisz na moje [gg] (prawie zawsze jestem na niewidocznym) lub mail: [email] Pozdrawiam Irmina.
Witam was serdecznie. Bardzo zalezy mi na odpowiedzi na nastepujace pytania:
1.Czy poziom nauczania na f.francuskiej jest dosc wysoki, na tyle aby mozna kontynuowac studia magisterskie na UJ czy tez UW badz na uniwerku w poznaniu ? Zdaje sobie sprawe, ze wymagany jest przede wszystkim wklad wlasny, ale czy uczelnia cisnie :) ?
2. Czy moze orientujecie sie jaki byl prog punktowy w tym roku?
3. Bardzo infantylne i pytam z ciekawosci , jakie sa proporcje plci : ) ?
Temat przeniesiony do archwium.
31-51 z 51
| następna

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

Zostaw uwagę