Czy można jeszcze składać papiery?

Temat przeniesiony do archwium.
Tak jak w temacie - czy można jeszcze składać papiery na studia w UK na ten rok? Bo słyszałam różne opinie i już sama nie wiem... Wypowie się ktoś zorientowany? :)
Daphne
A przeczytalas jakas strone Uni w UK? Co tam pisze? Na kazdej stronie jest napisany jakis kontakt - napisz email do Uni - oni najlepiej wiedza.
No właśnie terri przeczytałam, i to niejedną, a na maile nie odpisują, bo pisałam do nich :/.
a moze email to UCAS? Tez zalezy tez jakie te emaile byly-czy podawaly wszystko dokladnie w jednym zdaniu, zeby mogli odpowiedziec dwoma slowami.
sama sprobuje cos znalezc - ale dopiero wieczorem.
Tutaj na forum pare dni temu byly ogloszenia od ludzi ktorzy zajmuja sie pomoca dla polskich studentow. Jedno bylo na Uni w Szkocji, kiedys na Bradford i Leeds.
Moze zkontaktuj sie z nimi.
Dzięki terri :). Też się jeszcze spróbuję dowiedzieć :).
Ja skladalam papiery jakis tydzien temu. Byla mala zadymalae sie udalo, trzeba poprostu ich ponaglic po wyslaniu do ucas aplikacji a najlepiej stawic sie osobiscie, tak jak ja to zrobilam
witaj Daphne, oczywiscie ze jesczcze mozna skladac papiery na studiaw UK. Z checia wesprzemy sie w procesie apikacyjnym. W drugiej polowie maja organizujemy spotkania informacyjno-rekrutacyjne m.in. w Warszawie, Gdansku, Lodzi czy Bialystoku. Jesli nie mozesz przybyc zglos sie bezposrednio do naszych konsultantow. Zapraszam na nasza stronke: www.knowledger.pl, na ktorej znajdziesz wiele przydatnych informacji.Czekamy tez na maile: [email]
Pamietaj, wszystkie uslugi sa bezplatne, wiec nie ma z czym zwlekac :)
Temat przeniesiony do archwium.