London College of Fashion

Temat przeniesiony do archwium.
szukam osób, które mają zamiar studiować/ studiują/ studiowały w London College of Fashion;) chciałabym się dowiedzieć czy trudno się tam dostać, jak się tam dostaliście czy ktoś wam pomagał w wypełnianiu aplikacji i ogólnie wszystko co wiecie o tej uczelni. Moim marzeniem jest żeby tam studiować, więc jeśli ktokolwiek coś wie, proszę pisać;)
hej! mam wielka prosbe dotyczaca przetlumaczenia krotkiego tekstu, widze ze chcesz studiowac anglistyke:) wiec moze pomozesz?
Wyrazam zgode na przekazanie moich pieniedzy Markowi.... ze wzgledu na moja rezygnacje z pracy. Prosze o wydanie pieniedzy takze za homeoffis. dziekuje.

bardzo prosze o pomoc,nie wracam juz do Angli z powodu klopotow rodzinnych a mam tam zalegle wyplaty do odebrania,moj maz ma je odebrac i potrzebuje mojej zgody.nie mam pojecia jak to napisac...moze masz inny pomysl na napisanie tego??
Witaj, Ja od niedawna zoczołem sie nad tym zastanawiac i na dzien dzisiejszy jestem pewien ze tam chcem sie uczyc tylko niewiek kiedy a zostały mi tylko 2 lata skontaktuj się ze mną na meila [email]
zoczołem?
chcem?
niewiem?
Cześć:) Ja też mam zamiar zdawać w tym roku na ten uniwersytet (lub bo Central St.Martins). Jak na razie nie wysłałam aplikacji myślę że zrobię to gdzieś w listopadzie. Napisz do mnie na [email] może jakoś sobie nawzajem pomożemy:)
Cześć!
mam pytanie..czy jest jakiś ogranicznik wiekowy co do rozpoczęcia studiowania za granicą??
czy jest określony przedział wiekowy który nie umożliwia rozpoczecia studiów??
może to śmieszne pyt. ale wolę zapyt.
a napisalas juz do tych uczelni sie zapytac?
eva74-
dobry wzor dla tych ktorzy chca sie uczyc polskiego.
cześć.nadal chcesz studiować w london college of fashion??ja projektuje od paru ładnych lat i też zastanawiam się nad studiami w londynie ale nie chce jechać tam sama:)
oczywiście, nie zmieniłam decyzji:) podaj swojego maila to wymienimy informacje;) albo ja od razu podam swój: [email] pisz jak najszybciej;d
ja tez mysle o tej uczelni ;)
jesli ktos chce sie skontaktowac to podaje maila : [email]
Czesc Wam!ja tez coraz bardziej czuję parcie na studiowanie projektowania mody w Londynie (w grę wchodzą tylko LCF lub St.Martins) ewentualnie we Włoszech (jeśli ktoś zainteresowany podaję linka do uczelni w Wenecji
http://www.iuav.it/Facolta/facolt--di1/English-ve/three-year/claDEM-und/index.htm :) ,teraz wybieram się na studia w Polsce(kolegium nauczycielskie języka angielskiego),w ciągu trzech lat mam zamiar popracować nad rysunkiem,jeszcze lepiej nauczyc się szyć.
Mój e-mail : [email] , dodam ,że mam 20 lat i jestem z Wrocławia ...hehe brzmi ,prawie jak ogłoszenie z rubryki samotnych serc ;)
hej kaja:)
czy nadal chcesz studiowac w St.Martin??ja bardzo o tym marze,ale szukam towarzystwa do pomysłu.wiesz może jak sie tam dostac?czy jest ciezko?...nie kumam tej ich strony tzn.gubie sie w tym co tam jest napisane.
jak w ogole ktos marzy tak jak ja o studiach tam,piszcie,w towarzystwie [email] :))))
interesuję się szkołą st.martins. chętnie pogadam z osobami dzielącymi pasję do mody i chcącymi studiować ją za granicą.
[email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

Zostaw uwagę