University of Liverpool anglistyka

Temat przeniesiony do archwium.
Cze ,szukałem tego tematu ,ale nie znalazłem odp na moje pytania.
Jeśli ktoś tam studiuje to proszę o odp:
1. Czy trudno się dostać?
2.Jaki jest poziom nauczania??
3.Czy jesteście zadowoleni?
Szukałem na stronie uczelni jaki poziom znajomości j.ang jest wymagany i wygląda na to ,że może być TOEFL i CAE zdany na A lub CPE zdany na B lub A. Dodatkowo jest jeszcze interview.
Pozdro. :D
ponawiam pytanie :P
hm nie odpowiem na pytanie:P
ja składam papiery na ucl,u of edinburgh, u of leeds, durham, st andrews na anglistykę + niemiecki
w którym roku zaczynasz studia?
Liverpool jest dobry na jez. ang.
nie pamiętam ,ale na jakiejś stronie czytałem ,że można rozpocząć kurs ang i włoskiego na studiach , to moje ulubione języki z tym ,że na razie studiuję w Polsce ,ale marzy mi się drugi kierunek :).
przepraszam ,że jeden post pod drugim ,ale nie zauważyłem pytania ,kiedy zacznę??? na razie opczajam sytuację i szukam po rankingach uczelni w UK ,gdzie by tu warto rozpocząć naukę ,a u Ciebie jak jest jeśli chodzi o miejscówkę do mieszkania??
ja też obczajam rankingi, w tym roku idę do 3 klasy LO
e to luzik ,masz jeszcze czas :)
wlasnie skonczylam business na Univerytecie w Liverpoolu. Uczelnia ta jest jedna z najlepszych w UK, super biblioteka i poziom wysoki. W sprawie przyjec: www. liv.co.uk.
cze ten link nie działa ,mam pytanko odnośnie znajomości języka ,jaki warunki należy spełnić (certyfikat?) ,aby móc ubiegać się o przyjęcie ,czy jest trudno się dostać?? pozdrawiam.:)
Temat przeniesiony do archwium.