kursy wyjazdowe w Polsce ???

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc,
czy ktos z Was zna jakas szkole jezykowa ktora organizuje intensywne WYJAZDOWE kursy jezyka angielskiego dla doroslych... w Polsce. Kilka lat temu moj znajomy byl na takim dwutygodniowym kursie gdzies w gorach. Szukalam w necie, ale znalazlam tylko kursy w Angli, USA etc (ale to za drogo) lub kolonie dla dzieci i mlodziezy :)) Bardzo bylabym wdzieczna za jakies namiary.

K.
tez szukam czegoś takiego, na razie znalazlam w wyszukiwarc szkołę linquae mundi - to jest w warszawie ale to jest chyba dla grup zorganizowanych - w ofercie mają kursy dla dorosłych bardzo intensywne ale nie znam tej szkoły, pozdr
Czesc,
ja narazie nic nie moge znalezc poza tym co ponizej, ale zaczyna sie juz w najblizszy weekend.

http://www.bestenglish.us/obozadults2005.html

Az mi sie nie chce wierzyc ze nie ma takich wyjazdowych kursow ?????????? Zalezy mi zeby bylo intensywnie i Polsce. Bo Anglia jest zdecydowanie za droga.

Please, help me :)))))))
Jest bardzo duża oferta wyjazdów językowych (Anglia, Malta, Czechy i Węgry) www.triada.pl . Wyjazd do Anglii to koszt około 1800 zł. Z tym, że z tego, co zrozumiałem, angielskiego uczą Polacy.
Hm....w zeszłym roku próbowaliśmy zorganizować coś takiego tj.: intensywne kursy językowe wyjazdowe, niestety nie było chętnych. Może wynikało to z tego że szukalismy chetnych tylko na Śląsku. Jestem bardzo ciekawa, czy takie kursy Waszym zdaniem miałyby rację bytu rowniez w trakcie roku ( na przyklad w ferie zimowe) czy tylko latem. Co myślicie na temat kursów weekendowych?
Wszelkie informacje jakie od Państwa uzyskam pomogą mi opracować odpowiednią ofertę.
Będę bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam serdecznie
Patrycja
bardzo chetnie, 1 tydzien albo dwa, ostatecznie weekend ale dla mnie to za mało - ale dla dorosłych, może byc styczen, luty niekoniecznie w wakacje... szkoda czasu, szukam czego takiego od dluższego czasu - zagraniczne sa za drogie, EF z Katowic mial prowadzić ale stacjonarne biznesowe aż 7 tygodni , prawie już się na to zdecydowalam ale nie zebrała się grupa, ja nie wiem może za słaba jest reklama , o waszej ofercie tez nie słyszałam, chodzi mi ogolny angielski najlepiej wyjazdowe b. intensywne zajęcia by cos naprawde skorzystać pozdr
Rzeczywiscie byc moze nie bylo chetnych, poniewaz reklamowaliscie sie tylko na Slasku. W Warszawie jest b. duzo osob ktore pracuja na tyle dlugo ze w ciagu tygodnia ciezko REGULARNIE chodzic na kurs.

Dlatego ja poszukuje kursu wyjazdowego, bardzo intensywnego i najlepiej w Polsce ze wzgledu na koszty. Rzeczywiscie Triada ma oferte kursow, ale zagranicznych i polaczonych z turystyka, zwiedzaniem etc. No i oczywiscie tylko w lipcu i sierpniu wiec juz troche za pozno jak dla mnie.

Kiedys w Krakowie jedna ze szkol organizowala takie wyjazdy jezykowe gdzies gorach (na wiosne i w jesieni). Bylo wiecej chetnych niz miejsc. Niestety nie moge namierzyc tej instytucji.

W kazdym badz razie ja nadal szukam bez efektu :(
Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Jest juz wstępnie przygotowana oferta na wyjazd jedno- lub dwu- tygodniowy do wyboru. Termin wyjazdu to bedzie najprawdopodobniej luty ( jeszcze jest rozpatrywany), następne wyjazdy będa w lipcu i sierpniu. Wyjazd zimowy będzie połączony z jazda na nartach, sankach i ogolnie na czym się da!!! :)) Do tego ogniska, zwiedzanie, wędrówki po górach ach.....będzie rewelacyjnie. A przede wszystkim nauka języka w przyjemnych warunkach!!! Jak tylko bedzie gotowa oferta umiescimy informacje na stronie www.ang.pl.
Jeśli ktoś byłby chętny i miałby pytania to bardzo proszę przesłać meila na adres: [email]
Pozdrawiam serdecznie
Oferty kursów wyjazdowych ostatnimi czasy cieszą sie coraz większa popularnością, my tez to zauważyliśmy:-) świetna zabawa w plenerach połączona z nauką języków obcych- zgrany duet!, wiec nie dziwi nas tak duze zainteresowanie tą kwestią, jeżeli ktoś z Was chciałby spróbowac takiej formy nauki, to piszcie e-maile z zapytaniem na adres: [email] a my chętnie odpowiemy na Wasze pytanka:-))) pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę