Droga Wcollege- ty jestes mistrzynią w dydaktyce, ja , jak twierdzisz w arogancji. Nie drążmy tematu- to tylko dwie rózne dziedziny.
Bejotko kochana- Kursy eskk są po prostu do pupy , rzecz delikatnieujmując. są nieciekawe, bo nauka polega w nich jedynie na tłumaczeniu poszczególnych zdań wyrwanych z kontekstu- nuuuuuuuuda. Wyjatkiem od tego standartu EsKK jest kurs języka portugalskiego, który wzbogacony jest o różne wzmianki kulturalne, zdjęcia i lekcje stanowią całość tematyczną. Reszta kursów jaka jest- niech się każdy przekona, kto nie daje wiary.
To,ze sprzeciw twój budzi dzielenie się opiniami na temat szkół , to twój problem i proponuje szybko Ci się z nim uporać. O profi Lingua było tu bardzo wiele niepochlebnych opinii, choc zdarzały się i słowa pochwały , i nikt nie każe Ci czytać i tym bardziej rozważać tego, czy są to opinie uzasadnione ,czy nie. Każda opinia jest zawsze subiektywna a po ilości głosów za i przeciw można jedynie mówić o dużym prawdopodobieństwie ich trafności. Skoro nie wierzysz w to ,co piszą Ci, którzy uczęszczali na kursy w profi ani tym , którzy twierdzą ,że w niej uczyli, to po jaką cholerę lejesz ten mdły miód o ESKK?? A czymże to Twoja opinia różni się od tych pozostałych setek opinii osob, które dzieląc się swoimi doświadczeniami chciały pomóc innym w doborze odpowiedniej szkoły? Dlaczego to niby tobie należy wierzyć?
I powiem Ci jeszcze bejotko, ze wcollege nie tylko jest .. nie wiem ,jak to ująłeś "zaczepna" czy jakoś podobnie,lecz do tego głupią osobą. I teraz zwracam uwagę wszystkich na jedną istotna dla uzasadnienia mojej tezy rzecz. Owa pani, z jakiegoś tam college z Łodzi wczoraj twierdziła,że nie może trafić na dobrych nauczycieli,że wciąż musi kogoś zwalniac i że kiedy przychodzi następny ma ochotę palnąć sobie w łeb. A dzisiaj juz przyznaje bejotce racje ,że zeby nauczyć się angielskiego trzeba tylko chcieć. "Zapisać mozna się wszędzie a uczyć trzeba samemu"
W innym jeszcze poście osoba ta pisze zupełnie przecząc temu co napisała wczesniej- "
Mamy doskonałych nauczycieli i dzieki temu nasi uczniowie uzyskują doskonałe wyniki. To wkoncu co wpływa na te wyniku, Pani wcollege- praca kursantów, czy profesjonalizm nauczycieli?