FCE - jakie szkoły językowe w K-cach?

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę polećcie mi dobrą szkołę językową w Katowicach.
Muszę zdać FCE w ciągu roku, z gramatyką jestem na poziomie średnim,
z mówieniem bardzo słabo. Od kilku lat ma kontakt z angielskim na poziomie czytania czasopism, dokumentacji, książek czyli bierna znajomość języka. Może znacie takie kursy, które pozwalają zacząć naukę w styczniu lub lutym 2006, tak żeby zdać egzamin w grudniu 2006.
Tobie, oprócz dobrej szkoły potrzba albo dużo samozaparacia albo 2 lata nauki. Cudów nie ma, a jak ktoś je obiecuje to nie jest dobrą szkołą
dobra jest IH - tylko weź pod uwagę, że tam trzeba się regularnie uczyc nikt się nie rozczula, bardzo uczciwie oceniają poza tym mają próbne egzaminy do FCE w ciągu roku 2 razy; zadzwoń teraz i zapytaj czy wogóle będa przyjęcia - chyba od stycznia albo lutego, i też jest specjalny kurs na grudzień, pzdr
Zapisz się do MOOSE - oddział ruszył w Katowicach od września. Specjalizuje się w lekcjach indywidualnych w domu ucznia. Każdy lektor ma za zadanie napisać dla ucznia indywidualny program nauczania do takich celów językowych jakie sobie dana osoba założyła w danym okresie czasu. Ja się zapisałam... Polecam...
polecam szkole w sosnowcu - to nie w K-cach ale niedaleko. English House - nie da sie nie zdac. Wiem, bo startowalem z teo poziomu co ty.
prosze o jakies info o MOOSE uczniów tej szkoły, np. z jakich książek się uczycie na poziomie do egzaminu FCE
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Inne