Akademia Językowa Open School Kraków - opinie

Temat przeniesiony do archwium.
Jak w temacie. Interesują mnie Wasze opinie na temat OpenSchool w Krakowie, ponieważ rozważam zapisanie się tam na kurs przygotowujący do FCE w tej szkole.
Open School na ul. Szpitalnej w Krakowie jest wart polecenia. Przygotowywałem się tam do egzaminu FCE. Zajęcia były prowadzone na zmianę z lektorem polskim i z native speakers co jest ogromnym plusem. Ponadto każdy uczestnik kursu może bezpłatnie korzystać z dodatkowych konwersacji z native speakers, które odbywają się raz w tygodniu. Szkoła jest dobrze zlokalizowana w pobliżu dworca (dokładnie naprzeciw teatru Słowackiego), więc z każdego miejsca jest tam łatwo dojechać. Szkoła oferuje bardzo dobrą jakość nauczania za niewygórowaną cenę. Lektorzy mają świetne przygotowanie merytoryczne i doskonały kontakt z grupą. W tym roku kontynuuję naukę w OpenSchool na poziomie CAE i niech to będzie najlepszą rekomendacją.
Kiedys sama ta szkole odwiedze, to cos wiecej sie dowiem.
Najlepiej jest odwiedzic szkole, zobaczy jak wszystko wyglada, popytac sie sekretarki o wszystko (bo przeciez po to one tam siedza, a nie po to zeby szlifowac paznokcie i rozmawiac przez komorki).
Zapytaj tez o wyniki.
Bardzo dobra szkoła. Mili prowadzący, którzy na zajęciach używają tylko języka angielskiego – tym samym mobilizując nas do wysiłku szukania obcych słówek, które przestają być obce. Bardzo szybko okazało się, że zaczęłam myśleć po angielsku – a to świadczy o bardzo dobrym poziomie nauczania. W tym roku akademickim też będę kontynuowała naukę w Open Shool i zachęcam niezdecydowanych do odwiedzenia szkoły tak jak proponuje terri. Myślę, że to dobry sposób, aby sprawdzić szkołę i dowiedzieć się czegoś więcej o niej.

« 

Pomoc językowa

Zostaw uwagę