angielski dla psychologow, Wawa

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, jako, ze jestem poszkodawana przez swoja uczelnie i nie zapewnia mi ona zajec z angielskiego zawodowego, intensywnie poszukuje szkoly, ktora prowadzi zajecia z angielskiego dla psychologow. Wujek Google znalazl tylko szkole w Lublinie. I az sie wierzyc nie chce, ze w Wawie nie ma niczego w ten desen?
Bede wdzieczna za wszystkie odpowiedzi
Wiola
Cytat: wiola2006
Hej, jako, ze jestem poszkodawana przez swoja uczelnie i nie zapewnia mi ona zajec z angielskiego zawodowego, intensywnie poszukuje szkoly, ktora prowadzi zajecia z angielskiego dla psychologow. Wujek Google znalazl tylko szkole w Lublinie. I az sie wierzyc nie chce, ze w Wawie nie ma niczego w ten desen?
Bede wdzieczna za wszystkie odpowiedzi
Wiola

Czasem są zajęcia w języku angielskim (a raczej były jak studiowałem) na psychologii UW, ale takie fakultatywne i nie każdy prowadzący je sam mówił dobrze po angielsku. Ale czyta się lektury, omawia, pisze sprawdzany, wygłasza referaty - to jednak pomaga.
pewnie masz rację, że to jedyna droga. Ale aż dziw, że naprawdę nie istnieją takie szkoły - przy obecnym poziomie specjalizacji wszystkiego...
Cytat: wiola2006
pewnie masz rację, że to jedyna droga. Ale aż dziw, że naprawdę nie istnieją takie szkoły - przy obecnym poziomie specjalizacji wszystkiego...

Na psychologii UW kiedyś była Joanna Rączazek - rewelacyjnie znała angielski (near-native).

A jak mieszkasz w Warszawie - to możesz kupić akademicki podręcznik i przerabiać z native, albo kimś z CPE (po psychologii) na korkach.

Zostaw uwagę