Kursy krótkookresowe lub lekcje indywidualne

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, jestem w polsce co 4 miesiące i na 4 miesiące. Tzn. 4 miesiące pracuję poza granicami kraju a potem 4 miesiące siedze w domu i nic nie robię. Chciałbym ten czas wykorzystać pożytecznie i zająć się w wolnym czasie nauką i szkoleniem jezyka angielskiego. Poziom na jakim jestem to B2 upper intermediate. Mieszkam obecnie w warszawie i szukam szkoly jezykowej ktora zaoferowalaby mi nauke ale tylko na okres 3 miesiecy. Czy znacie jakas dobra szkole ktora prowadzi jakies intensywne kursy krotkookresowe. Moglbym nawet chodzic codziennie na zajecia bo mam duzo wolnego czasu. Ewentualnie czy moglibyscie mi doradzic czy dobrze byloby zalatwic sobie jakiegos korepetytora. Bardzo proszę o porady bede bardzo wdzieczny.
Nie wiem czy znajdziesz szkołę prowadzącoą takie kursy z doskok. Raczej nie. Nie szukałbym też korepetytora. Proponuję Ci inne rozwiązanie. Wybierz kursy ESKK. Wykup cały kurs dla zaawansowanych. ESKK proponuje 3 tempa nauki. Powolne dla początkujących, normalne dla średniozaawansowanych oraz intensywne dla zaawansowanych (dotyczy to każdego poziomu kursu). Jeśli się zapiszesz, wykupując cały kurs", będziesz mógł uczyć się w tempie normalnym będąc za granicą oraz intensywnym w kraju.

Oczywiście przed zapisaniem się na dany kurs zatelefonuj do szkoły, porozmawiaj z lektorami i wspólnie z nimi ustal swoje potrzeby.

Powodzenia.

Prace kontrolne będziesz mógł wysyłać zbiorczo, np. 3 bezpośrednio po przyjeździe do kraju, i 3-6 w czasie tych 4 miesięcy "nie nie robienia".

« 

Pomoc językowa