Cytat: Bolo12
To co mi się spodobało w English For You to ze szkoła zajmuje sie tylko angielskim. Moim zdaniem to ważne aby trafić do miejsca gdzie ogarniaja konkretny aspekt. Oczywiście w szkole jest sporo dobrych lektorów. Mnie jakiś czas temu przygotowali do CAE. Do egzaminu nie przystapilem ale wiedza została. Poprawilem speaking. Gadka idzie mi calkiem calkiem
Mam spore doświadczenie ze szkołami językowymi w Warszawie, chodziłam do kliku, w mojej ocenie to co oferuje English For You jest dobrą opcją na angielski, dlaczego ???
W kursie miałam lektora, który uwijał się jak mógł abyśmy zaczęli mówić, a bariera przed zapisaniem się była duża, jak ktoś trafi na Nativkę Mary nie będzie żałował. Fajnie, ze temat wprowadzony przez polską lektorkę, był potem kontynuowany w rozmowach z Nativem. To się sprawdza, gdyż wiesz o czym będzie rozmowa z osobą anglojęzyczną i jest czas aby się do zajęć przygotować. Grupa jest mała
W kwestii kawiarenki dyskusyjnej, English For You fajny miała z tym pomysł, przyjemne luzne pogadanki, polecam tu Nativa z USA Brandon , ciekawy człowiek i zajęcia.
edytowany przez helioska: 06 paź 2015