dobry kurs przygotowujacay do CAE w krakowie????

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś mógłby mi polecic szkołe językowa w krakowie, ktora dobrze przygotowywuje do CAE??? ile kosztuje taki kurs??? z gory dzieki za info :)
polecam Lincolna - szkoła b. OK, dają gwarancję, organizują egzaminy próbne oraz w 2. sem. mnóstwo zajęć dodatkowych z readingu, use of..., speakingu i listeningu + zaj. filmowe - wszystko w cenie! W 2. semestrze wychodzi czasem 7 angielskich w tygodniu, jeśli masz czas! Semestr: 699 zł. Dodam, że zdarzają się w Krakowie szkoły z ceną ok. 1100 za semestr - i ludzie nie byli zachwyceni...
Fakt, że wiele zalezy od lektorów - ja trafiłam na b. ambitnych i wymagających (zarówno polski jak i native), no i na rozmowną grupę, więc... to był wspaniały rok!
hmmm... ja slyszalam tez pozytywne opinie o best school of englisch na krolewskiej. maja tam kurs intensywny tj 3 razy w tygodniu po 90min za 660zl(znizka dla studentow). moze ktos ma jakas opinie na ten temat???
660 zl to za tydzien zajec czy miesiac?
Felberg w Krakowie, zajecia z pania Ania Wierzbicką. Chodzilam tam 1 semestr i zdalam CAE na A w czerwcu tego roku.
Tylko od lektorów, sprawdz kto jest dobry w okolicy. Cena jest złudna
Ja będę kontynuować naukę w Stairway! Polecam!
ja skonczyłem CAE w inter lang&text, teraz od nowego semestru zaczynam profa, ode mnie z grupy zdali wszyscy którzy podeszli, szkoła godna polecenia, nie znam innych, ale ztego co opowiadają znajomi to nie wszedzie jest tak fajnie
Super przygotowanie w szkole WORLD Communication na Westerplatte- zdalam bez problemu -wazne dla mnie bylo indywidalne podejscie i duza liczba testów do rozwiazania.
chcę sie was poradzić w sprawie wyboru szkoly ję zykowej i kursu do Cae zastanawiam się nad Warsaw Study Centre oraz Alexander. Bardzo prosze o opinie.
Też wybrałam Stairwaya - bo jest polecany. Cena nie zachęcająca, ale ponoć jest super.
Temat przeniesiony do archwium.