Speak up

Temat przeniesiony do archwium.
Chciałbym odświeżyć temat.
Jak wygląda nauka w szkole Speak up na dzień dzisiejszy? Chodzi mi o przede wszystkim o sposób prowadzenia zajęć, ilość godzin i podejście do uczestnika.
Jakie są ceny za kurs? Ponieważ na stronie nie ma takich informacji - co uważam za duże uchybienie.
Jakie odnosicie wrażenie, po ukończonej lub trwającej nauce w tej szkole? Proszę o wypowiedzi ludzi, którzy mieli do czynienia z tą szkołą.

Za wypowiedzi będę wdzięczny.
Dołaczam sie z prosbą o opinie nie o cenie Tę znam jest BARDZO wysoka. A pytam o skuteczność metody.
dowiadywalam sie o cene na poczatku wakacji i bylo 1400zł od pazdziernika do czerwca i zdaje sie 2 albo 3 razy tygodniowo po 90min...
Nie jest to jakos duzo w porownianiu z innymi szkolami...
jeden poziom robi się do 3 miesięcy (średnio dwa miesiące). ja się zapisałem odrazu na 7 poziomów wobec czego mam zniżkę i książki za darmo. płacę 250zł/miesięcznie. w trakcie jednego poziomu masz 20 lekcji multimedialnych, 20 z lektorem i 20 w książce. w każdej chwili można się umówić z lektorem na indiwidualne zajęcia. polecam ;)
hej ,tez tak uwazam padlam ich ofiara,nie mog zrezygnowac ze szkol mimo tego ze zmienilam miejsce zamieszkania gdzie najblizsza fila tej szkoly to 120 km jesli ktos moze mi podpowiedziec co zrobic to poprosze konkretne email na kamalegro2@o2pl

»

Programy do nauki języków