Interesują mnie same konwersacje.Kraków

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam szkoły z dobrymi konwersacjami.Tam gdzie teraz chodzę jest ok, ale tylko 60 min, a native /świetny/ niestety wyjechał.
HEJKA
Spróbuj wziąć sobie konwersacje w LanGard Centrum Języków Obcych. Nauczyciele dojeżdzaja do domu i nie marnuje się czasu. Szkoda tylko ale nie mają jeszcze strony.
poszukaj jakoś na necie
Pozdr
Witam,
prowadzę szkołę angielskiego w Krakowie. Uczymy głównie przez skype'a. Jest to bardzo wygodne rozwiązanie, szczególnie, kiedy pół miasta jest rozkopane;). Dojeżdżamy też do ucznia, ale to jest trochę droższe. Przez skype indywidualna lekcja kosztuje 30zł, a metoda nauczania jest dobierana do potrzeb klienta. Można się zapisac na darmową lekcję próbną. Zapraszam:). www.blink.edu.pl; e-mail: [email]
Możesz też spróbować w Moose. Mój lektor też przyjeżdża do mnie do domu. Ceny są o.k i poziom bardzo przyzwoity. Zatem polecam.
Dzięki za inf.sprawdę podane propozycje.
Po dzisiejszych zajęciach widzę jak trudno o dobrego lektora.Odbębnić i do domu.A przecież płacimy i to niemało.A gdzie pasja wykonywanego zawodu brrrPrzykre jak ktoś potrafi odebrać radość uczenia się języka.
hejka
i gdzie wzięłaś sobie w końcu lekcje?
Ostatnia lekcja już poza mną, już gorzej nie mógł być pan nieprzygotowany.To,że coś mówi po ang. i potrafi wytknąć błędy to nie wszystko.Brrr
Wybieram się do Poligloty i Lincolna na rozmowy. Zaczynają zajęcia od 20 lutego.
Czy ktoś zna szkołę Accent?Też proponują konwersacje?Czy warto się nimi interesować?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego