PROFI-LINGUA W WARSZAWIE

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!
Czy chodził ktoś z Was do szkoły Profi-Lingua w Warszawie? Jeśli tak to proszę o opinię czy warto zapisać się tam na kurs angielskiego... A może polecilibyście jakieś inne godne uwagi szkoły językowe w Warszawie??
Od pół roku chodzę na kurs angielskiego w Profi-lingua i jestem w 100% zadowolona. Lektorzy są fantastyczni, prowadzą zajęcia tak, że nie można im niczego zarzucić. Mają ogromną wiedzę, są zawsze przygotowani i zabawni, co sprawia, że chce się przychodzić na kolejne zajęcia. Gdybym miała wybierać jeszcze raz, na pewno wybrałabym tą samą szkołę! Słyszałam kiedyś kilka negatywnych uwag, ale jak to mówią: 'złej baletnicy...'. Najlepiej przyjść i przekonać się na własnej skórze, tym bardziej, że szkoła oferuje kilka godzin gratis jeśli ktoś ma chęć spróbować!
Witam,
ja chciałabym się dowiedzieć czy prawdą jest fakt zmainy lektorów co rok??
Chodzę do Profil-Lingua jeden semestr i mamy naprawdę cudownego lektora,ale teraz dowiaduje się,że może go nie być w przyszłym roku.
Przyznam,że nie chciałabym żadnej zmiany.Grupa jest utworzona od pazdziernika i już lektor się zmienił,bo kobieta wyjechała.Pytanie czy zmieni się trzeci raz...
przymierzam sie do rozpoczecia kursu w tej szkole... jakich lektorow nalezy uniakc, a jakich mozecie polecic? z gory dziekuje za pomoc:)

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie

Zostaw uwagę