kurs japońskiego (Śląsk)

Temat przeniesiony do archwium.
czy znacie moze jakies szkoly jezykowe na terenie Slaska (najchetniej Katowice, Bytom, Sosnowiec) ktore maja w swojej ofercie nauke japonskiego? (jakby to jeszcze w jakiejs normalnej cenie bylo i poziom byl stosunkowo wysoki bylo by spoko..) bede dzwieczny za wszelkie info..
ja dolaczam sie do prosby mojego poprzednika.. jesli ktos wie cos o takich kursach prosze dajcie znac..
szkoła w Katowicach:
www.swiatbezgranic.pl
Niestety świat bez granic już nie prowadzi nauki japońskiego. Można pytać w Bytomiu w polsko-japońskiej szkole technik komputerowych. Mają zamiar zorganizować kurs ale jeszcze nie wiadomo kiedy i na jakich warunkach. A może kraków? Są trzy szkoły w Krakowie.
do krakowa troche daleko chociaz myslalem o kursie oferowanym w centrum Mangha.. tyle ze ja bede studiowal na dziennych, dojazdy codziennie zzeraja mi ok 3-4 h z zyciorysu + praca 2 x w tygodniu.. takze raczej ciezko by bylo jeszcze do kraka jezdzic.. slyszalem ze w Katowicach 3 szkoly jezykowe prowadza kursy japonskiego niestety nie wiem jakie i gdzie.. gdyby ktos cos wiedzial prosze dajcie znac.. to z Bytomiem brzmi interesujaco ale podejrzewam ze nic u nich nie wypali..
cześć,
możecie podać adresy lub jakiś inny kontakt do tych szkół prowadzących naukę języka japońskiego w Krakowie?
dzięki
:-)
Szkoła jezykow obcych Translator w Katowicach prowadzi kursy jezyka japonskiego, zapraszam serdecznie ;)))

Ania
ooo cudownie czy może masz coś wiecej o tej szkole?Jestem strasznie zainteresowa .
a ja szukam kursu japonskiego we wrocławiu ... pilnie
Od niedawna Centrum Kultury Japonii ICHIGO prowadzi zajęcia z Japońskiego w Katowicach. www.ichigo.katowice.pl :)
Temat przeniesiony do archwium.