Glossa a 3 Lions (KRAKÓW)

Temat przeniesiony do archwium.
Jestem zainteresowana nauką w jednej z tych szkół. Niestety, nie znalazłam na tym forum żadnych opinii nt. Glossy. A co do 3 Lions, owszem opinie znalazłam, ale 579 złotych / 56 godzin wydaje mi się lekko podejrzane ( podczas gdy w Glossie: 775 złotych / 60 godzin. Proszę o pomoc ;)
a czemu jestes zainteresowana akurat tą szkoła?
o nauce jakiego jezyka myslisz?
Jak piszesz o 3 Lions na Krupniczej w Krakowie, to bylam tam, tam sa sami nativi i dopiero co zaczynali dzialalnosc (to bylo bodajze w ubieglym roku). Jak rozmawialam z nauczycielem, to wygladal bardzo kompetentnym.
Mam na myśli naukę języka angielskiego (o ile się nie mylę, 3 Lions- tak, ten na ul. Krupniczej, specjalizuje się wyłącznie w nauczaniu tegoż języka). A jestem zainteresowana Glossą, ponieważ miałam kiedyś styczność z tą szkoła, bodajże brałam udział w organizowanym przez nią konkursie. Glossa zrobiła na mnie dobre wrażenie, choć nie wiem jak wygląda poziom nauczania w tej szkole- jak pisałam powyżej, proszę o pomoc w tej sprawie :). A co do 3 Lions, o szkole tej dowiedziałam się dopiero z tego forum...
Pozdrawiam :)
Z własnego doświadczenia - po kursie wakacyjnym - mogę powiedzieć tylko tyle że gorąco ich polecam. Steven, nasz nauczyciel - dawał z siebie wszystko- pilnował czasu i zarzucał słówkami. Świetnie opracowany system zadań on line wrzucanych regularnie po każdych zajęciach. Trafiłem przez przypadek - ale za nimi przemawia jedno - jakość.
oczywiście chodziło o 3lions.
Całkowicie zgadzam się z poprzednikiem. Świetna szkoła, znakomici nauczyciele, szybkie i widoczne postępy, mnóstwo przydatnych materiałów w systemie on-line, bogaty zestaw dodatkowych darmowych zajęć i jeszcze bardzo atrakcyjna cena. Gorąco polecam Three Lions!
Temat przeniesiony do archwium.

»

Szkoły językowe