sobotni kurs angielskiego CPE-Poznan(k.Okraglaka)

Temat przeniesiony do archwium.
Jakby ktos szukal kursu angielskiego na poziomie CPE, zachecam do zapisow do
szkoly JDJ Bachalski (zaraz kolo Okraglaka, przed McD) - kurs sobotni
(9:00-12.15), cena 1090zl na caly rok.. coz wiecej moge rzec.. W zasadzie to
powodem mojego postowania jest to, ze zapisanych jest poki co tylko 4 lebkow,
trzeba minimum 2 wiecej (z tego co mowili w sekretariacie), by kurs
ruszyl...Moze jeszcze dodam, ze chyba nie jest to taka masowka taka jak np. w
Profi czy Empik nieco dalej - Nie dosc, ze tamci licza drozej (jakies 600 z
hakiem za semestr) to dopuszczaja do parunastu osob w grupie.. a tu bedzie
kameralnie.......... o ile chetni sie znajda i kurs jednak ruszy :>
A ja właśnie wróciłam z zajęć w empiku o 9:00 i jakoś na zajęcia chodzi tylko 5 osób, więc jak widać wcale nie taka masówka ;) pozdrawiam :D
to fajnie :) a placisz nadal tyle samo? bo nie wiem jak robi akurat Empik, ale czasem bywa tak - grupa jest mniejsza niz te 10 osob (przykladowo), ale oplaty rosna lub redukuje sie liczba godzin - sam to niestety przezylem na wlasnej skorze.. w pewnej szkole, w grupie zostaly 2 osoby (ja oraz kolega) - mielismy redukcje godzin o 50%...........

wracajac do JDJ:
dzis bylem w sekretariacie wypytac sie co i jak - liczba zapisanych skoczyla do 5 - jestesmy na granicy
uruchomienia - ponadto jest opcja by kurs robic w piatek (od 16.30) ^^
Na razie nie dostałam jakieś informacji, że musiałabym dopłacić i myślę, że do tego raczej nie dojdzie. Jak chodziłam do Profi, to jeszcze przed rozpoczęciem zajęć dzwonili i mówili, że podwyższają cenę kursu. Swoją drogą takie praktyki są zabronione przez k.c. (dlatego olałam Profi) ;) Fajnie, że napisałeś o swojej szkole, bo ja np. nie miałam pojęcia, że taka istnieje, a cena kursu w porównaniu z Empikiem jest naprawdę zachęcająca. Gdybym wiedziała wcześniej, to pewnie bym się do was zapisała. Mógłbyś po jakimś czasie napisać, jak podoba się Tobie tam nauka? Pozdrawiam :)
PS redukcja godzin też jest niezgodna z prawem :)

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie