Top English we Wrocławiu

Temat przeniesiony do archwium.
Zamierzam zaczą od pażdziernika naukę w Top English na Kruszwickiej we Wrocławiu, chętnie przeczytam opinie na temat tej szkoły, dziekuję Ania
Top English to szkoła ucząca metodą Callana. Moja uwaga jest następująca: jeżeli ktoś Ci mówi, że coś samo Ci wejdzie do głowy, to po prostu kłamie. Wielu moich znajomych, którzy uczyli się ta metodą porezygnowało, ponieważ rezultaty były żadne prawie. Polecilabym Ci za to inną szkołę we Wrocławiu. Wejdź sobie na stronkę www.wsj.pl, tam jest więcej informacji. Są to ludzie, którzy bardzo przykładają się do nauczania. Wiem, bo sama tam się uczę. Dostosują się do Twoich potrzeb. Polecam
A ja się uczę metodą Callana i jak na razie zapamiętuję wszystko co przerobiliśmy (słówka i gramatyka + wymowa). Na lekcji jest się cały czas skoncentrowanym i jeśli nie uda Ci się wszystkiego spamiętać, to napewno wyćwiczysz język w mówieniu po angielsku. Polecam dla początkujących.
cześć! ja tez w tym roku zamierzam poważnie wziąść się za mój angielski - i powiem ci ze bylam tez w topie jednak po przemyśleniu metody callana zdecydowałam że jednak to nie to!poszłam więc do konkurencji do British School i tam zaproponowali mi metodę komunikatywną ale z duża porcją gramatyki, co pozwala dobrze "gadać" , poza tym mają dobre ceny i fajną siedzibę, a książki dają gratis więc na 95% zapiszę sie do nich.Pozdrawiam i zastanow się jeszcze nad tym swoim wyborem.
A jakie mają ceny w British Shool? Bo z tego co wiem callan jest stosunkowo tani i nie trzeba z góry opłacać całego semestru.
Droga Aniu. Jestem uczniem tej szkoly juz od roku. Jesli chcesz pogadac na jej temat - proponuje droge mailowa: [email] Pozdrawiam.
A może jakies inne szkoły?
CScc
wwewe
Temat przeniesiony do archwium.