UWAGA!! SPEAK UP

Temat przeniesiony do archwium.
[wpis usunięty]
[wpis usunięty]
Ja o Speak-up juz pisalam. Slowa, ktore chcialabym uzyc o tym jednym wielkim xxx to nawet przez gardlo mi nie przejda. Powiem co jest nie tak
-Pseudo umowa - niema NIGDZIE NIC napisane o zadnej rezygnacji z ich uslug. To znaczy, ze jak podpiszesz umowe z bankiem na 18 miesiecy po 400 zl na miesiac, i chcesz zrezygnowac ze szkoly po 2 miesiacach, to MUSISZ zaplacic bankowi reszte tzn za 16 miesiecy, NAWET jak nie bedziesz chodzil do tego wielkiego xxx.
- W Krakowie, pseudo konsultantka nie byla swiadoma poziomu kwalifikacji ktore NIBY maja natiwi - pytalam sie 3 razy - a ona nie umiala odpowiedziec. Znaczy, ze nie maja za ciekawych, bo w druga strone to szkola powinna sie chwalic, ze maja tak wspaniale wykwalifikowanch lektorow.
- Ja zrobilam maly zart, i poszlam sie zapytac o nauke jez. ang. Konsultantka nawet nic nie rozpoznala. Kiedy pytalam sie o cene - to dla niej byl najmniejszy szczegol naszej rozmowy, ktora trwala ponad 30 minut.
- Najwazniejsze bylo tylko podpisanie umowy, jak zaczelam czytac niby ten kontrakt/umowe, powoli tak slowo w slowo, to konsultantka mowi, - Prosze Pani, to nawet nie trzeba czytac, bo tam wszystko jest rzetelnie przygotowane przez naszych adwokatow.
Wyszlam z tego xxx - ale pojde nastepnym razem zapytac sie o prace. I zobaczymy to wszystko od strony lektora.
>wykładowcom brakowało podejścia, na każdych zajęciach był inny lektor,
akurat to że na zajęciach sa różni lektorzy to wielki plus moim zdaniem bo przyzwyczajasz się do różnych stylów mówienia itp. przy jednym wykładowcy poznajesz tylko jego styl i póznej jest zaskoczka jak przychodzi do wyjazdu za grnaice
Ale z Ciebie hejterka, wszędzie tylko jedziesz po tej szkole... Juz w trzecim wątku na ang Ciebie widzę. Mi się podobało tam, poziom naauki jest bardzo wysoki, nejtiwi byli i prowadzili z nami zajęcia, CAE zdałem po kursie na B. Dobra szkoła i tyle, a co do kredytów, to gdyby nie kreydt nie miałbym jak zapłacić na ten kurs.
Kazdy ma przwo do swojego zdania, tylko ja to wiedze inaczej. Gdy mnostwo ludzi (nie tylko teraz, ale od lat) pisze, ze nie moga przerwac umowy z ta szkola, to cos chyba nie jest tak. Ty swoje, ja swoje. Moze kiedys zostaniesz moim uczniem (gdy tylko sie dowiem ile placa na godz)
A ty jestes nauczycielką?
"SZKOŁA" SPEAK UP DOŁOŻY CI KREDYT W PROMOCJI!

http://www.tvnwarszawa.pl/28415,1588227,0,1,szkola_jezykowa_dolozy_ci_kredyt_w_promocji,wiadomosc.html
tak, i rozumiem ten plus, ale preciez jak sie tak zmienia lektorow, to nikt nie wie na czym stoi, bo kazdy lektor zaczyna lekcje po swojemu. No ale moze mi napiszesz, ze oni maja 'script' i tylko tego sie czymaja.
Drugie, czy nie jest tez tak, ze kazdy lektor tlumaczy cos w calkowicie inny sposob? czy tez maja 'script' jak wszystko tlumaczyc?
Temat przeniesiony do archwium.