SZUKAM!SZUKAM!SZUKAM...CHĘTNYCH DO WYJAZDU!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć szukam chętnych ludzi do wyjazdu.Jestem z Warszawy i chciałabym wyjechać z większą grupą ludzi.Moje gg;1343497,albo telefon:[tel].
proszę o kontakt.....chętnych do wyjazdu...najlepiej ludzie z okolic warszaw,chociaż nie koniecznie...!pozdrawiam raz jeszcze!
a gdzie to już wszystko jedno :)
....jasne...mam ciężką sytuację,moja mama jest chora,a moja pensja nie starcza na koszty leczenia!proszę o kontakt...tylko poważne oferty!mam dość naciągaczy,nieuczciwych firm i instytucji...oraz innych podiotów gospodarczych!
spróbuj z pośrednictwem pracy, nie pobierającym prowizji, wiem, że teraz dużo firm oferuje szkolenia i wyjazdy do skandynawii.
...znasz może jakieś pośrednictwa pracy?ja już kilka razy sprobowałam,zapłaciłam pieniądze za pośrednictwo...i ani pracy ani pieniędzy,a później nie miałam za co żyć przez kolejny miesiąc!
no to nie płać za nic, nie można dawać się naciągać, możesz spróbować też poszukać na anglojęzycznych szkołach, czy au-pair (jeśli to też wchodzi w gre), powysyłać swoje cv po angielsku i może coś się znajdzie. musisz próbować wszelkimi metodami nie zapominając, że jeśli nadazy sie jakas okazja dobrze ją sprawdzić, żeby nie dać się wyrolować.
a czy w urzędzie pracy nie ma jakiś ofert? czasem coś się trafia, lub w urzędzie pracy zapytaj czy mają kontak lub namiary na jakieś sensowne biura pośrednictwa pracy, które szukają ludzi do pracy za granicą. przeglądaj gazety i szukaj w internecie, w końcu coś znajdziesz
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę