Szukam koleżanki na wyjazd do Anglii

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć. Wyjeżdżam z biura Anya w Katowicach i szukam kogoś chętnego na wspólny wyjazd. Jeśli złożymy dokumenty do 20 maja, mamy rabat 50%. Rodzina płaci przelot. Byłam już w biurze popytać o szczegóły, i brzmi interesująco. Wiem, że dużo ludzi narzeka na biura, ale nigdzie nie ma 100% pewnoiści, że będzie OK, tak prezynajmniej pozałatwiają papierki. Miałam jechać z koleżanką, ale coś jej wypadło i zrezygnowała. Tak więc szukam kogoś na jej miejsce :) Razem będzie raźniej :) Wyjazd planuję koło września. Jest ktoś chętny? Piszcie: [email]
Pilne!
hej!
biuro Anya powiadasz... nie chce straszyc, ale do wyjazdu moze nie dojść. ja to przeżyłam, tyle ze biuro nie z Katowic, ale z Krakowa- z tego co wiem centrum dowodzenia tegoż biura.
wyjazd był juz zaplanowany, kontakt z rodziną nawiązany, miałam już nawet bilet w ręku... zadzwoniłam więc do rodziny umówić się kiedy i gdzie dokładnie mają mnie odebrać itp. kiedy następnego dnia żegnając się z bliskimi zadzwoniono do mnie z biura i poinformowano, że po co ja dzwonie do rodziny? dlaczego ja wogóle się tam wybieram? okazało się że rodzina zrezygnowała ze współpracy z biurem ( w tym również ze mnie) tyle że mnie nikt nie raczył poinformować. wszystko to miało miejsce w trakcie oczekiwania na wizę.
zwrócili mi oczywiście wszelkie koszty jakie poniosłam i jedno mogę teraz powiedzieć, że w biurze Anya pracują osoby niekompetentne, mają straszny bałagan w swoich papierach. jak się nie wie jak, to nie powinno się pewnych rzeczy robic!!! i przestrzegam wszystkich przed obietnicami jakie składają im podobne biura.
pozdrawiam i życzę powodzenia!
Przykro mi z powodu twojego zdarzenia, ale to wcale nie znaczy, że tak jest wszędzie! Kto nie ryzykuje, ten nic nie ma. Nadal szukam kogoś do towarzystwa, dziewczyny, please, niech się któraś zgłosi! Zostało mało czasu... :|
Jestem pewna jadę!!!! oDPOWIEDZ JAK NAJSZYBCIEJ TO UZGODNIMY SZCZEGóLY MOJ KOM 5[tel], [gg] , MAIL [email]
Pisałam do ciebie na gg, ale się nie odzywasz.
A ja wyjechałam przez ANYA Kraków do Holandii i bardzo sobie chwalę to biuro. Kilka dni po dotarciu na miejsce zadzwoniła do mnie jedna z pracujących tam osob zapytac o wrażenia. Przez caly pobyt byłam z nimi w kontakcie. To był mój pierwszy wyjazd jako au pair a niedługo wyjezdżam już na własną rękę przez neta
tez prosilabym o jakis wzor listu, bo nie wiem od czego zaczac, czy odrazu o sobie, czy jakis mily wstep
moj mail: [email]
ups, pomyłka, to nie tu miało być :P
maga, dzięki za wsparcie, myślę, że Katowice też będą w porządku, to chyba już zależy od szczęścia. Mają tyle au pairek, że jedne zostawią na lodzie, a inne pilnują.
Moje ogłoszenie nadal aktualne. Heeeeej, nikt nie chce jechać?!
Hej ja z miłą chęcią bym podjeła pracę! Mam już wykupiony bilet na 14 czerwca. Jak coś to jestem pod mailem: [email] Pozdrawiam!
A do jakiego miasta się wybierasz??
Wiolciaa, nie rozumiem. Szukasz pracy, a masz już bilet? Ja planuję wyjazd na wrzesień. Pisałam do ciebie maila, ale podałaś chyba błędny mail.

Ej, no, nikt nie chce jechać do Anglii za pół ceny?! Nie wierzę...
Piszcie: [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe