Witam,
Niedawno złożyłam dokumenty na wyjazd jako Au Pair i zastanawiam się jak długo będę czekać na pierwsze oferty .Proszę napiszcie jak to u Was było .
ja czekałam chyba ponad miesiac zanim dostałam pierwszą propozycję, ale zanim wybralam rodzine ktora mi odpowiadala to minęło pewnie ze 2 miesiace
a w jakim kraju chcesz być au pair?
agnies74
09 lis 2009
Przede wszyskim to dzięki za odzew a chcę być au apair w UK czyli Wielka Brytania lub Irlandia .Choć wolałabym Wielką Brytanię .Chcę pojechać ,bo zależy mi bardzo na poprawie mojego agnielskiego ,jest mi to niezbędne gdyz zamierzam w przyszłym roku zacząć MBA .
kamilla.p10
09 lis 2009
ja określiłam dokładnie nawet miasto do jakiego chce jechać, teraz ponownie szukam rodzinki tylko juz przez au pair world, jak byś trafila na rodzine z Londynu to odezwij się to może się spotkamy w UK
agnies74
12 lis 2009
Nie ma sprawy jak trafie na taką rodzinkę to dam znać .A tak wogóle to mam nezbyt dyskretne pytanie możesz nie odpowiadać ale czy dostawałaś tylko samo kieszonkowe od rodziny czy też coś więcej? Agnieszka
kamilla.p10
13 lis 2009
dostawalam tylko kieszonkowe, mimo iz mieli mi też pomóc w opłaceniu kursu angielskiego, nie zrobili tego.
moj [gg]