Witam mam do zaliczenia semestr z angielskiego aby to zrobic mam do napisania list. List napisałem po polsku ale żadną miara nie potrafie przetłumaczyć tego na angielski. Proszę o pomoc. Od tego zależy moje być albo nie być. Naprawdę
Witam.. Jestem bardzo szczęśliwy że mogę przyjechać na miesiąc na hawaje. Zapowiada się że będzie to najlepsza wycieczka mojego życia. Chciałbym jednak powiedzieć cos o sobie. Mam na imię Paweł. W sierpniu kończe osiemnaście lat. Moim hobby jest sport. Uwielbiam grac w tennisa ( jako 15 latek mialem nawet niezłe osiągnięcia ). Oprucz sportu w wolnych chwilach gram na gitarze, nie uwarzam się za wspaniałego muzyka ale wielu podoba się jak gram. Co jeszcze mogę o sobię powiedzięć? Uczęszczam do ostatniej klasy liceum, w tym roku piszę mature. Przedmioty z jakich się wdecydowałem się zdawać egzamin to j polski matematyka oraz angielski.
Ostatnio fascynuje mnie matematyka i fizyka, po skończonym liceum wybieram się na politechnikę. Nie wiem jednak jeszcze jaki kierunek wybiorę... hm może architektura
To tyle co mogę o sobię napisac. To pisanie o sobie naprawdę nie jest prostę, w każdym razie mam nadzieję że trochę przybliżyłem swoją osobę.
Pozdrawiam serdecznie
Paweł