Tłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam mam do zaliczenia semestr z angielskiego aby to zrobic mam do napisania list. List napisałem po polsku ale żadną miara nie potrafie przetłumaczyć tego na angielski. Proszę o pomoc. Od tego zależy moje być albo nie być. Naprawdę

Witam.. Jestem bardzo szczęśliwy że mogę przyjechać na miesiąc na hawaje. Zapowiada się że będzie to najlepsza wycieczka mojego życia. Chciałbym jednak powiedzieć cos o sobie. Mam na imię Paweł. W sierpniu kończe osiemnaście lat. Moim hobby jest sport. Uwielbiam grac w tennisa ( jako 15 latek mialem nawet niezłe osiągnięcia ). Oprucz sportu w wolnych chwilach gram na gitarze, nie uwarzam się za wspaniałego muzyka ale wielu podoba się jak gram. Co jeszcze mogę o sobię powiedzięć? Uczęszczam do ostatniej klasy liceum, w tym roku piszę mature. Przedmioty z jakich się wdecydowałem się zdawać egzamin to j polski matematyka oraz angielski.
Ostatnio fascynuje mnie matematyka i fizyka, po skończonym liceum wybieram się na politechnikę. Nie wiem jednak jeszcze jaki kierunek wybiorę... hm może architektura
To tyle co mogę o sobię napisac. To pisanie o sobie naprawdę nie jest prostę, w każdym razie mam nadzieję że trochę przybliżyłem swoją osobę.
Pozdrawiam serdecznie
Paweł
Pisz od razu po ang. Żadną miarą nie przetlumaczysz takiego listu z polskiego :)
Napisz, potem ktoś sprawdzi. I szafa gra :)
na kiedy to potrzebujesz?
Najlepiej jak najszybciej. Na maturze zdaje j francuski. Nigdy nie umiałem angielskiego miałem na semestr ndst. Ten list to moja jedyna szansa, żeby zaliczyć semestr ponieważ nie zdałem egzaminu komisyjnego. Jeśli ktoś poprosił by mnie o przetłumaczenie takiego listu na j francuski robiłbym to w 15 min bo nie wymaga to dużo pracy, jednak z angielskim mam problem i nie jestem w stanie tego przetłumaczyć. Proszę was tylko o pomoc, to forum jest moją ostatnią nadzieją. Mógłbym sobie wziąć korepetycje ale na to nie mam pieniędzy. Przemku bardzo bym Cię prosił o pomoc bo widzę, że jesteś na tym forum chyba jedyną osobą która mnie rozumie i która jest w stanie wyciągnąć pomocną dłoń.