no i gdzie te wyniki z CAE?

Temat przeniesiony do archwium.
Na britishcouncil napisali ze juz sa a jak wpisze numer to mam odpowiedz ze takiego kandydata nie ma.
Ktos otrzymal z tej strony swoj wynik? (CAE) ?
ej , no może ktoś odpisze z tych co mają swój winik z CAE na necie, bo ja jestem głąb i nie umiem
po prawej stronie na tej stronie sa wyniki tylko musisz wpisac najpierw nr osrodka, nastepnie rodzaj egazminu i nr Twój na koniec enter i masz wyniki pzdr
Wiem jak wpisac, chodzi o to ze jak wpisuje to mam komunikata ze kandydata nie ma w bazie. Probuje wpisywac inne numery i tez to samo. Podaj przykładowy centre # i candidate # to sprawdze. Moze mam cos z przegladarka
moze jestes z Lodzi oni jeszcze nie maja wyników, albo nie wpisali Twojego wyniku, albo ktos moze Ci sprawdzi, one i tak sa anonimowe pzdr Trzymaj sie
nie jestem z łodzi próbuje wpisywac różne numery na różnych centrach i to samo. Dla FCE działa dla CAE nie
masz racje nie wiem co sie stalo pzdr
A ja sprawdzam i u mnie jest wszystko ok. Zdałam na C.
jestes pewna ze to CAE? Ja nadal nie mogę
Ja sprawdzalem kilka razy i nie tylko swoj numer. Mozna bylo to zrobic bez problemu. Sprobuj jeszcze raz. Sprawdz czy wybrales dobry egzamin i centrum egzaminacyjne.
Sprawdzalem 1000 razy. Nie dziala. Nie dzialaja tez inne numery. Jestes pewein ze sprawdzasz CAE? Bo FCE dziala bez problemu
Jedyne wyjscie to sprawdzić z innego komputera. Możesz też podać swoje gg to sie odezwe i jesli tam podasz mi swój nr i centrum to sprawdzę Twój wynik. Zawsze też możesz poczekać pare dni az dostaniesz list. Pozdrawiam/ wierze, że dostales pozytywną (oczywiscie satysfakcjonującą) ocene :)
Temat przeniesiony do archwium.