kiedy te wyniki?

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 224
i kolejny.....
A czy na pewno z sesji wiosennej też są na Necie?? Powinny być, tak na logikę, ale wiecie, jak to jest...:|
Będą dostępne w necie.

Popatrzcie na wyniki FCE/CAE w internecie w sesji wiosna 2005.

https://www.ang.pl/No_i_sa_wyniki_haha_15504.html

Pojawiły sie 9. maja. Powinniście oczekiwać swoich w mniej więcej tym samym terminie.

Pozdrawiam :)
i kolejny...
ja mieszkam w irlandii, to teoretycznie blizej i tez jeszcze nie mam - ale codziennie rano czekam na listonosza.rni baaardzo sie stresuje
ale mnie zestresowałeś tym linkiem.... już myślałam że to nasze wyniki :-)))
hej
weszłam w archiwum forum, i w zeszłym roku wyniki na necie zaczęli ładować 9 maja, ale większość zobaczyła swoje wyniki 10 maja, także jeszcze musimy byc cierpliwi, chociaż ja już jestem uzależniona od sprawdzania tej stronki z wynikami i jak widze napis zima 2005 to mi się plakac chce... ale let's stay postive
do 10 maja to umre ze stresu
Ludzie, juz 2 maja. Od kiedy moja kolezanka wyslala mi link do tego forum wlaze tu jak psychopata 2 razy dziennie i czytam co kto pisze. Pocieszajacy jest fakt ze wszyscy sie martwia i nie tylko ja bede miala dola edukacyjnego jak tego nie zdam :( Co prawda ja sie wogole nie przygotowywalam do tego, poszlam na zywiol, nie mialam wczesniej testow przed oczami...wiec coraz gorzej to widze...rnmam nadzieje ze wyniki beda szybko...pojutrze zaczynam matury i wolalabym sie pozbyc choc tego jednego stresu jakim sa wyniki CAE...rnrnpozdrawiam wszystkich czekajacych i wierze ze ta sesja byla rekordowa w ilosci pozytywnych ocen :)
Co zdajesz na maturce? Pozdrawiam ja się tez denerwuję i tez piszę maturkę tyle że w Bydzi ;) A później prawko - i może nawet na UJ :)rnA co do CAE to można się pochlastać - tak długo trzeba czekać.rnPrzychylam się do życzenia poprzedniczki - oby ta sesja była historyczna pod względem PASS grades.rnrnPozdrawiam serdeczniernrnsloneczko
Powodzenia maturzysci. Eh, mlodym byc... az sie lezka w oku kreci :)
hej:)
milo ze jakis odzew jest. na maturze zdaje polski rozszrzony, angielski rozszerzony, francuski rozszerzony i geografie po francusku :) czarno to widze, obiajm sie, ogladam magde m a moja prezentacja zatrzymala sie na poziomie wstepu...teamt sobie wybralam samobojczy do tego...eh...do tego mam kociol w pracy bo sie zaczna sezon na showbiznes hehe.
pozdrawiam i czekam na wyniki. jak juz beda to spotykamy sie wszyscy w centrum polski na browara. ci co zdali ze szczescia i ci co nie zdali z rozpaczy ;-) peace!!!
ale wiecie co, przeciez oficjalna wersja oczekiwania na rezultaty to 6-8 tygodni! teraz jest 8. wiec lada dzien.... moze jutro.... listonosz zapuka i do Waszych drzwi :P
heheh, witaj w klubie, tez zdaje francuski rozszerzony ;] i tez niewiele w ogole jeszcze mam na te mature...o polskim nie wspominajac - tej calej pracy;/ no ale nic... mysle, ze najdalej za tydzien wyniki beda. juz nie idzie wysiedziec, a jak widze napis winter 2005 to po prostu mna trzaska ;>
a tak w ogóle to te wyniki przyjdą do domu?? wszystkim to wysyłają?? pozdrawiam wszystkich czekających :)
Tak, wyniki kazdy dostanie poczta do domu. A co do tygodni, to sesja skonczyla sie 19 marca, wiec teraz jest 7 tydzien, a na wyniki oficjalne na papierze czeka sie 9 TYGODNI, takie info jest na wszystkich stronach net...ale mam nadzieje ze wyniki w necie beda juz niedlugo bo naprawde wole juz wiedziec ze nie zdalam...zreszta ile mozna sprawdzac glupie testy? Tym bardziej ze zaczyna sie za chwile sesja letnia. Nie chca miec wolnego kilka dni, czy jak? :)

pozdrawiam maturzystow studentow pracownikow, dziekuje Bogu mamie i whitney houston :)
dostałam dzisiaj kopertkę - od jutra wyniki będą na stronie cambridge !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! it's killing me!
dostałam dzisiaj kopertkę - wyniki będą jutro na stronie cambridge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! it's killking me!!!!!!!!!!!
o czym Ty mówisz??
Juz jutro????????Ale mi sie niedobrze zrobilo teraz ze stresu:((((((((((((
Maja byc na tej stronie britishcouncil????????
skąd masz takie informacje ???
to nie jest prawdziwa informacja. Zadne kopertki jeszcze nie byly wysylane.
eeeee stresa tylko ktos tu wywoluje i powszechna panike.
come down people :) bedzie dobrze ;-)

peace
jeny, ale jestescie. dostałąm kopertę. na stronie www.cambridgeesol-results.org maja sie pojawic jutro wyniki. dostalam tez nr ID i inne bajery, zeby to sprawdzic. ale ja mieszkam w irlandii i tu zdawalam egzamin, wiec moze te zasady sa inne. w kazdym razie ja juz jutro bede wiedziec. i wierzycie czy nie - trzymajcie kciuki!
hejka ! jaki powinien byc ID dla Krakowa z tego roku/
have no idea :) ja mam ID dla siebie, secret no. i cos tam.
ja zdawalam cae w londynie i prawda jest, ze wyniki maja sie pojawic jutro. nie wiem jak jest gdzie indziej ale tutatj tak jest. zrestza kto wie czy one sie pojawia jutro czy nie. jak dla mnie wielka niewiadoma. nie wspominajac o wynikach egzaminu. pozdrawiam wszystkich oczekujacych:D
:) to trzymam za was wszystkich kciuki i za siebie tez :D
chcialabym zeby to bylu jutro....nie wiem jakie jest ID ale jesli chodzi o to co ja np mam z egazminu to jest PL001 no i numer wlasny z 4 cyfr.

boje sie aaaaaaaa ;p
Uno momento. bylam na tej str i faktycznie jest to ID ale to chyba tylko dla tych w wwielkiej brytanii bo mowia ze ID jest podane na szitku ktory dostalismy od szkoly, a na nim jest Numer centrum i kandydata. a ID ma miec 3 litery i 6 cyfr. zebym nie wiem jak kombinowala to nie wyjdzie...:(
te wyniki to chyba tylko dla wybrancow...;(
pozdro
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 224