kiedy te wyniki?

Temat przeniesiony do archwium.
211-224 z 224
| następna
ja dostalam 10 minut temu-nie ma zadnych bledow na szczescie :) dodam ,ze jestem z krakowa.
Ufff:):)Bo juz myslalam,ze tylko do mnie nie doszlo:):)Moze dzis tez beda, mam nadzieje,ze tez nie bedzie bledu:)
lol, nie wiem z czego sie cieszysz jak lizzie napisal/a ze dostal/a

ale niejestes sama,do mnie tesh jeszcze nic nie doszlo, z kad jestes?
ja wlasnie dostalam wynik. jest bezbłędny ;)
[kr]

pozdrawiam
?jak to z czego sie ciesze?Ze nie tlyko do mnie nie doszlo:)
SKAD?Z Kielc
JA WCIAZ SIE MODLE ZEBY BYL BłAD bo mam D
ALE PEWNIE NIC Z TEGO
dostalam dzis statement, jest bezblednie. co wam ogolnie poszlo najslabiej? mi reading ;/ moze dlatego ze wogole nie zrobilam ostatniego egzersajza...

pozdr z KRK
Wiem Thintil ze to wszystko chore, ale niestety tak jest =/ RAZ ze musisz miec wybitnie zdane WSZYSTKIE przedmioty, dwa ze patrza na srednia. I najsmieszniejsze jest to, ze ludziom spoza Gdanska sie latwiej na uniwerek dostac, niz nam, mieszkancom gdanska. A uczelni se nie odmowie, tak jak nieodmowie sobie wyzszego wyksztalcenia. Mam tylko nadzieje, ze uda mi sie spierdzielic z Polski najszybciej jak sie da. Ehh
Ja wczoraj dostalem. Moj wynik to
Exceptional speaking and writing
Good writing
borderline english in use and reading
i C =) A mozna gdzies sprawdzic ile sie ma % z czego? Albo w ogole ile %?
Certyfikat od sierpnia pewny, moze byc w II pol lipca.
ja najgorsze miałam Use of english i Listening.. o dziwo reading było good [a też miałam problem ze zdążeniem - generalnie w 10min przepisywałam odpowiedzi i strzelałam odp do ostatniej cześci.. tym razem miałam farta]
a u mnie w skrzynce ciagle pusto, dziwne
O pierwszej w nocy listonosze nie chodza chyba... =P

Ja dostalem koperte dwa dni temu, wiec moze jeszcze nie podochodzily wszedzie.
to moze dzis wpadnie zaraz sprawdze bo do pierwszej jush niedlugo
A mi najlepiej poszlo to, z czego teoretycznie bylam najslabasza - listening i speaking (exceptional), za to reading, z ktorego na testach probnych zawsze mialam okolo 90 % chyba mam pomiedzy C i D. Btw, mogliby podawac procenty, a nie glupie zakresy, a potem czlowiek tak naprawde nie wie, jak mu poszlo. Z mojego przypadku wynika wiec, ze w sumie to duzo zalezy od tego, jak zostana ulozone poszczegolne czesci egzaminu. Ewidentnie w sesji wiosennej chcieli nam "dolozyc' readingiem.
Temat przeniesiony do archwium.
211-224 z 224
| następna