POMOCY

Temat przeniesiony do archwium.
Chciałbym żebyście mi przypomnieli czy na ławkach podczas egzamninu FCE były jakieś numery czy coś, czy była kartka z moim nazwiskiem. Pamiętam że gdy egzaminatorka wyczytała moje nazwisko i podała numer stolika do którego przysiadłem podszedł do mnie jakiś kolo i mówi że on tu siedzi bo jest jego nazwisko, ale mój numer. Przesiadłem się tam gdzie moje nazwisko było ale numer był inny. Teraz gdy przyszły wyniki(E otrzymałem) myślę że zaszła głupia pomyłka i to ten kolo jest mną a ja nim. Niewierzę, że napisałem na najgorszy wynik zwłaszcza że sudiuję filologie angielską. P.S w mojej grupie trzynastoosobowej tylko ja napisałem na E!!?? Co robić??? Help!
z tego co ja pamietam to na kazdej lawce procz numeru kandydata potem rozdawali na te arkusze odpowiedzi i na kazdym arkuszu sprzwdzales czy dane sie zgadzaja i podpisywales sie swoim imieniem i inazwiskiem wiec jesli miales na lawce swoj arkusz odpowiedzi to obawiam sie ze nic nie wskorasz.
Dokładnie tak. Numer na ławce nie ma tu nic do rzeczy. Liczy się arkusz z odpowiedziami (możesz nawet siedziec przy biurku. Ważne by arkusz był podpisany Twoim imieniem i nazwiskiem i by nr kandydata się zgadzał. Dostałeś arkusz, miałeś sprawdzic czy dane sie zgadzają z twoim nr i już. Sorry kolego, ale chyba jednak zawaliłeś...
Nawiasem mowiac to chyba niezle trzeba sie postarac zeby na "E" napisac.
To fakt :|
Tuco a tak swoja droga po co Ci FCE skoro studiujesz filologie angielska? nie uwazasz ze FCE to wywalanie pieniedzy w bloto skoro na tych studiach poziom jest minimum Advanced??
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie

Zostaw uwagę