kiedy te wyniki na stronce?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 413
poprzednia |
Jak już może niektórzy zauwazyli ostatnio pojawiły się wyniki egzaminów z 1.06.2007, ciekawa jestem, może ktoś się orientuje kiedy będą już wyniki (na stronce) np. z 16.06.2007?
Wyniki będą dostępne w pierwszej połowie sierpnia.
dzięki:] troszkę sie uspokoiłam bo w drugiej połowie sierpnia jadę do Włoch i nie wiedziałam czy zdazę sprawdzić.
a czy ktos moglby podac stronke na ktorej mozna to sprawdzic?
rok temu były chyba szybciej na stonie, ok. 20 lipca. a strona to: http://www.britishcouncil.org/poland-cambridge-esol-examinations.htm
Rok temu wyniki FCE opóźniły się chyba do 14 sierpnia.
no co Ty, właśnie były szybciutko:)
tzn? kiedy dokladnie? ;)
A czy ktos moze zna adres strony, na ktorej mozna sprawdzic wyniki egzaminu zdawanego w Anglii?
nie jestem pewna, ale w okolicach 25 lipca.. jakoś tak.. na pewno przed sierpniem:) pozdrawiam
na jakiej stronce moge w ogole sprawdzic wyniki, na british council.pl i?
Wchodzisz na http://www.britishcouncil.org/poland-cambridge-esol-examinations.htm i po lewej stronie, pod zdjęciem jest najpierw "chmurka", a pod nią napis "Results of KET, PET, BEC, FCE, CAE and CPE Exams
(Open and Internal Centres)" i właśnie na niego klikasz. Otwiera się okienko i tam już wpisujesz odpowiednie numery.
Coś im dziwnie się układa na tej stronce, raz wyniki z 1.06 raz z 9.06? Może będą szybciej niż sie tego spodziewamy?
Nie wiem jak wy ale ja się denerwuję...
no wlasnie szybko przeskoczyli o te 8 dni, jeszcze o 8 i bede mogl sprawdzic swoje!
A ja czekam na te z 13 - tyle, że CAE :). Hmm, delikatnie mówiąc jestem trochę niespokojny - to będzie trochę taka rosyjska ruletka ;).
Rok temu jak ja zdawałem FCE, wyniki były na początku sierpnia. A więc, jeszcze troche :)
"wlasnie szybko przeskoczyli o te 8 dni"
Może dlatego, że tylko CAE jest w środku tygodnia a nie w weekendy i w tym czasie nie było egzaminów?
Coś dziwnego dzieje się z datą - same zera... Ciekawe, może wrzucają już wyniki :)
No, niestety. Pojawiły się, ale te zupełnie stare (wróciły) oraz 2.06. Orientujecie się, kiedy były te różnew egzaminy ? Czy następne z kolei będą już 12 i 16.06, czy jeszcze jest jakiś termin ?
Moim zdaniem wyników możemy sie spodziewać już w tym tygodniu:))
Jest - ja pisłałem CAE 13 (środa). W tym tygodniu :) - może...
mi się wyadje, że wcześniej jak koło 10 sierpnia ich nie zobaczymy...ale chciałabym się mylić:]
A ja mam nadzieje, ze najpozniej do konca przyszlego tygodnia juz beda te wyniki.... szczerze mowiac od paru dni codziennie nerwowo sprawdzam te stronke z wynikami, ze moze juz.... pozostaje tylko czekac i miec nadzieje, ze bedzie dobrze :) Pozdrawiam wszystkich czekajacych na wyniki
Hehe :D ja tez tak sprawdzam :D a moge nawet powiedziec ze z 2 razy mialem sen w ktorym zdalem na D.. eh :) pozdro all
coś grzebią tam, bo codziennie się zmienia opcja z datą ;]
no ja tez wyczekuje, mysle ze niedlugo beda, very soon
no ja tez wyczekuje, mysle ze niedlugo beda, very soon
JA tez niecierpliwie czekam.... Im więcej o tym myślę, tym bardziej przekonana jestem, żę nie zdam.... Oby te czarne myśli się nie spełniły....
ja podchodzę drugi raz do egzaminu, za pierwszym razem sie niestety nei udało, mam ogromną nadzieje ze teraz sie uda... siedze jak na szpilkach..
14.06 było jeszcze CPE :)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 413
poprzednia |

»

Pomoc językowa