kiedy te wyniki na stronce?

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 413
nie wiem czy zauwazyliscie ale coraz to nowsze dni dodaja ciagle do wynikow!
Owszem, ale cały czas w przedziale do 9 czerwca :(
Właśnie, ale co dziwne - część tych dat, wogóle nie figuruje na liście terminów egzaminów. No, chyba że one nie odbywają się wszystkie dokładnie w tym samym czasie, na całym świecie. W każdym razie, z ich własnej stronki wynika, że nasze powinny być już naprawdę wkrótce (zwłaszcza, że daty pojawiają się nie pokolei - przynajmniej te spoza listy).

Bo powinno być tak :
19.05, 26.05, 2.06 - BEC ---> są
9.06 - KET, PET ---> jest
12.06, 16.06 - FCE
13.06 - CAE
14.06 - CPE

a skąd w takim razie : 1.06, 6-8.06 ? Czy są jeszcze jakieś terminy ? ;(((
W tym tygodniu na pewno wyniki będą dostępne. Mam nadzieję, ze mój wynik będzie pozytywny.. Rok temu jak zdawałam Firsta byłam prawie pewna, że nie zdałam... Teraz wydaje mi się, ze na CAE poszło lepiej, ale mieliśmy straszne warunki do listeningu, a i reading nie poszedł mi najlepiej, więc obawiam się jeszcze bardziej.. Jeszcze ten tydzień.. Brr..
Pozdrawiam :))
Nie chcę sie czepiać, ale skąd ta pewność, że będą już w tym tygodniu? 9 tygodni to tak 14-15 sierpnia :)
(Też czekam na wyniki - denerwuję się tak samo jak i wy... Pozdrawiam Michal)
>Nie chcę sie czepiać, ale skąd ta pewność,
To raczej nadzieja, a nie pewność ;-) Wszyscy się już niecierpliwią.
W Grecji wyniki CPE z 14.06.2007 bedą dostępne online 3 sierpnia 2007 (link: http://www.britishcouncil.org/greece-exams-cambridge-fce-cae-cpe-results.htm ), gdzieś indziej (Luksemburg?) wyczytałem, że 4 sierpnia, więc u nas należy się spodziewać pewnie w podobnym terminie. Zdawali oni sesje FCE,CAE,CPE w tych samych dniach czerwca co my w Polsce, więc może już niedługo :D:D:D:D

pozdro
Co roku tak jest :) Wcześniej wydawało mi się, ze rok temu wyniki były ok. 25 lipca, ale sprawdziłam to i wyszło, że się pomyliłam, bo były chyba 7 czy 8 sierpnia.
Rok temu bylam za granica, ale wyniki z FCE miala mi sprawdzic siostra... i o ile dobrze pamietam, to 2 albo 3 sierpnia przyslala mi sms o wyniku mojego egzaminu...:)mam nadzieje, ze w ty tygodniu wreszcie sie dowiemy jak nam poszlo:)...i ze poszlo dobrze...... pozdrawiam:)
Zajrzycie też tutaj:
http://www.britishcouncil.org/czechrepublic-exam-result-dates.htm
Podoba mi się ta tabelka, mam nadzieję, że wszędzie będą w tym samym dniu :)
witam:)czy ktos z Was wie, na jakiej stronce moge znalezs wyniki fce zdawanego w anglii?szukalam na wielu roznych, ale niestety nic z tego.i czy potrzebuje jakichs danych?czy wystarcza numer centrum i moj wlasny?kto pomoze?...
yyyyyy czy wszyscy sie tak denerwujecie?? Chyba z większym luzem pdoeszłamd o samych egzaminów niż do tych wyników... NIECH JUŻ BĘDĄ!!!!!!
Zgadzam sie w 100% ;) Do examu poszlam na luzie a teraz to stres ze tyle kasy poszlo na marne... Eh niech zdradza te wyniki i bedziemy spac spokojnie (albo i nie ;P )
Kuźwa...jeśli faktycznie sprawdzają nam te nieszczęsne egzaminy elektronicznie, to wniosek jest jeden: w Anglii mają zarąbiście wolne kompy:P Chce wyniki!!!!!!!!!:P Gr!
To jest znamienne dla egzaminów Cambridge-ESOL. Czekanie. Najpierw czeka się długo na sesję egzaminacyjną, potem dłuuuuugo na wyniki i w końcu jeszcze (jeśli uda się zdać) trzeba czekać na papierek. Prace sprawdzane są w Anglii i nie ma prawa wglądu w nie, nikt do końca nie wie jak mu poszło, bo statement of results nie podaje niczego w procentach/punktach tylko tych przeklętych zaciemnionych "bandach". Słowem : wynik (czytajcie:wyrok) spada na nas jak niezrozumiałe działanie Opatrzności.... Heiliger Gott, geben Sie uns endlich die Ergebnisse...
Takie życie, ale jeśli rzeczywiście już jutro będą wyniki to super ;-) Wolę wiedzieć już że nie zdałem ;-)
Amen. Und also: Lieber Gott, wir bitten dich - erbame dich unser...
Kocham ten czasownik ;)
A zresztą jaki by ten ten wynik nie był, na pewno zmotywuje mnie do pracy...
Trochę więcej optymizmu Hannibalus :D Pamiętaj, że najważniejsze byśmy wszyscy byli zdrowi hyhyhyhyhyhy
A ja się boję sprawdzić:( raz już mi nie poszło w tamtym roku w sesji wiosennej, miałam D ;p A teraz 2 próba, co prawda przez rok byłam w grupie do CAE ale wątpię w swoje możliwości językowe;/
a tam gadacie, wszyscy zdacie :D
"erbarme" :P ale widzę, że nie tylko z angielskiego chyba certyfikaty zdajesz hyhy, takie hochodeutschowe czasowniki pojawiają się dopiero na ZOP chyba ;) szacun.
ja zdawałam w sesji zimowej.. niestety też D i teraz drugi raz.. jeju.. żeby te wyniki już jutro były bo chyba zwariuje :P
Dobrze będzie ludzie spoko, niezależnie co zdajecie. Statystyki są na naszą korzyść, średnio zdaje jakieś 75-80% (A,B,C), więc nie jest źle. Pamiętajcie też, że do pewnego stopnia jest to loteria (w jednej sesji zestaw wydaje się prosty i podejdzie komuś, a w drugiej okaże się zupełnie z kosmosu).
dokłądnie... zestaw z sesji zimowej dla mnie był trudny, a z sesji letniej łatwiejszy, no ale zobaczymy ;) Najwyżej się nei uda ;);P
Dzięki :). Nie bardzo orientuję się w certyfikatach Goethe-Institut - po prostu nas katują w szkole do DSD II - jeszcze tylko 1,5 roku :)
annabel89 trzymam kciuki :-] co zdawałaś?
DSD II to jest ten certyfikat Kulturministerkonferenz. Też bardzo cenny, porównywalny z KDS/GDS. Konkretnie, konkretnie :)
FCE.. ale liczyłam się z tym, ze nei zdam, bo dopiero w paździeniku zdecydowałam się zdawać.. teraz żałuje, bo to zdecydowanie za późno.. Teraz jestem dobrej myśli, choć chyba wariuje, bo ostatnio mi się przyśnił certyfikat z oceną B :P
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 413

»

Pomoc językowa