kiedy te wyniki na stronce?

Temat przeniesiony do archwium.
391-413 z 413
| następna
MAM B!!!!!!!!! Mam 12 lat i dla mnie to ogromny sukces!!!!!!! Gratuluje serdecznie wszystkim, którzy zdali!!!! Pozdrawiam!!!
ja teraz będę wyczekiwać tej koperty, bo na razie w wynik nie wierzę, po prostu nie brałam pod uwagę A, nigdy nie myślałam, że takie coś może mi się przytrafić, więc radość moja i szczęście nie znają granic :-) Przewidywałam C [z którego bym się cieszyła] lub niezdanie... a tu taka niespodzianka. woow :)
CPE: B :D:D Ja też nie uwierze, dopoki nie zobacze results statement:P Gratuluje wszystkim:):)
CPE na C
normalnie nie wierzę!! prawie dostalam zawalu sprawdzajac wynik-))
FCE - B !!!!!!!!!!!!!! YYYYUUUUUUPPPPIIIII - dzięki za wspólne czekanie na wyniki i to nakręcanie się wzajemne i stresowanie hehe - fajnie było :-).
Mam B :))))))) Ale się cieszę :)))) Gratuluję wszystkim!
FCE C :D matko:D
ELO:D !! a nie pomysleliscie nad czyms takim jak "nie dziel skory na zywym niedzwiedziu!" ? pomimo ze zdalem na C, z czego sie mega ciesze!! to jednak boje sie ze moze zaszla jakas pomylka... gdyz nawet na przykladzie kumpla.. chlopak umial wiecej ode mnie a jednak na E napisal.. neich mnie ktos uspokoi bo nie wiem czy mowic rodzicom o wyniku.. zeby sie pozniej okazalo.. eh.. odpukac.. sorka za psucie Wam troszeczke tej radosci ale kurde... gdyby.. :(
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
MAM B Z FCE ;D;D;D;D;D;D
Ale jaja ;P Oby żadnej pomyłki tam nie było... ;P
ja też o tym pomyślałam ale rok temu nie było żadnych problemów z wynikami, wszystko się zgadzało. Nie przejmuj się, może temu komuś nie wyszło po prostu, może Twój kolega nie potrafi radzić sobie ze stresem, albo źle cos wpisał, może okręg? te PL0.. Niech jeszcze raz sprawdzi i się upewni, ja 6 razy się upewniałam i posiłam znajomych żeby sprawdzili.:P
Ja mam C i się strasznie cieszę :D Gratulacje dla wszystkich którzy zdali
Dolaczam sie do podziekowan alice:P Towarzysze niedoli i ucisku spisali sie na medal;) Codzennie właziłam na to forum i sprawdzalam czy czegos juz nie wiecie:) Fajnie sie tak stresowac grupowo:P
jeny ja bylam poza domem, dzis prosilam siostre, zeby mi sprawdzila wyniki i mowila, ze jest D.... wracam do domu, sprawdzam a tu... C !!!!!!!!!:))))))))))) zycie jest piekne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):)
'Życie jest piękne' - był taki film... :). A jak tam siostra? Na OIOM'ie? ;)
hehheheheeheheh:) nie, nie widzialam sie z nia, tylko slyszalam (na jej szczescie;)...ale mam ochote normalnie.....ryczec z radosci:))caly dzien zwalony bo myslalam, ze D.....ale mila taka niespodzianka:) a sprawdzalam te wyniki juz chyba z 20 razy i za kazdym razem wychodzi CAE:C:) cos ta siora zdrowo musiala pomieszac....wazne, ze dobrze sie skonczylo:)gratuluje wszystkim, nawet tym, co nie zdali-odwagi:)
ja mialam dokladnie taka sama sytuacje=) nawet snilo mi sie ze nie zdalam wiec bylam totalnie pozytywnie zaskoczona jak zobaczylam A :D
tzn taka sytuacje jak kasio0lqa =)
dla mnie to jest totalna abstrakcja... po prostu wynik to mnie nie dotarł, poczekam na pocztę teraz. Zanim się zaczęłam cieszć to chyba z 6 razy sprawdziłam. A najbardziej się cieszę faktem, że mojemu lektorowi ze szkoły językowej to kapcie na pewno spadną jak mój wynik zobaczy, no i jeszcze jakiś ładny raporcik będzie mi musiał napisać, eh... on we mnie nigdy nie wierzył i chyba dlatego tak się uczyłam żarliwie ;d

ależ jestem HAPPY! :)
Fikcja :D
Ja mam B, ale najbardziej mnie cieszy, że już po wszystkim. Najpierw przejmowałam się egzaminami, potem wynikami, a teraz mi już tak cudownie lekko :D i już wszystko będzie OK.... aż do CAE :P
Fce: A
Gratuluję wszystkim :*
Do mnie koperta już dotarła. Od razu poszłam ją opić-))
wiecie może, kiedy będzie można odebrać certyfikaty?
bodajże druga połowa października
Temat przeniesiony do archwium.
391-413 z 413
| następna

»

Pomoc językowa