FCE grudzień 2004:):)

Temat przeniesiony do archwium.
No cóż, ja się jeszcze czerwcową sesją nie przejmuje, no ale mam ochotę zdawać w grudniu 2004 :):) Więc jak ktoś planuje też, to dajcie znać w celu wspólnej pomocy itp. Jakby co to piszcie: [email]
tez chcialabym zdawac fce w grudniu. studiuje turystyke i dowiedzialam ze ze pilot wycieczek musi miec fce, wiec musialabym do niego przystapic. Mam nadzieje,ze sie zmobilizuje i w grudniu jakos pojdzie :)
Część, ja też mam zamiar zdawać FCE w grudniu 2004.Mam nadzieję że będziemy się nawzajem mobilizować.Powodzenia w nauce!!!
Ania
Witam,
Też zdaję w grudniu 2004 :)
musimy się wspierać :D
również mysle o grudniu. Trzymam kciuki!!!
wszystko wskazuje ne to ze takze bede zdawal w grudniu - mam moze lekka sesje ale musze sie skupic na licencjacie troche bardziej (qrcze chyba jestem troche stary, sadzac po wpisach kazdy wiekszosc zdaje FCE przed matura mam tylko pytanko CZY PRZYGOTOWUJECIE SIE DO FCE NA JAKIS KURSACH CZY RACXZEJ WE WLASNYCM ZAKRESIE (CHODZILEM NA KURS W TYM SEMESTRZE I NIE WIEM CZY PRZYPADKIEM NIE UCZYC SIE DO EXAMINU SAMODZIELNIE) zawsze kilkaset zl na egzamin zaoszczedzone CO SADZICIE NA TEN TEMAT?
Nie ma na to reguły. Język to umiejętność konwersacji, której trudno nauczyć sie samemu. Z drugiej strony dla wielu młodych ludzi nauka własna daje dużo więcej niż nauka w dużej grupie.

Ja zapisałbym się na dobry kurs. Ale jeśli wybierzesz naukę samodzielną i będziesz mogł korzystać z dobrych kaset lub płyt CD będziesz miał szansę dobrze się przygotować sam.

Bardzo przydatne mogą się okazać Kurs SuperMemo FCE, kurs reklamowany na stronie www.filo.pl i kursy angielskiego na stronie polskiej sekcji BBC.

Tak czy owak 3mam kciuki.
A mogę wiedzieć gdzie studiujesz turystykę???
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja letnia 2004

Zostaw uwagę