wpisujcie swoje wyniki z matury z anglika

Temat przeniesiony do archwium.
61-75 z 75
| następna
łaaa jakie wyniki straszliwe :)) ja mialam 91%z podst. i 60%z rozsz. - raczej nic sie nie poprawilam wiec lepiej nie bedzie hiehie ...a mimo to startuje na anglistyke buahahhaaaaa - no ale polaczona z rosyjskim, ktory to mialam w lo wiec jakies tam nikle szanse sa ;):)
ej....nie rozumiem!!!
Luszie tu maja wpsane wyniki z podstawowej i rozszerzonej....
to kiedy tak bylo?
ja zdawlaam tylko rozszezony angielski...podstawowego ie było!
Cyba ze o pisemnych mowa!ALE PISEMNYCH JESZCZE NIE BYŁO!
niech mi ktos to wytłumaczy

a tak btw miałam 90% z ustnego rozszerzonego;)
tak... wiekszość tu mówi o próbnych (spójrz na daty) pozdrawiam wszystkich maturzystów!
Ha ha ha WSZYSCY IDIOCI ZOBACZYLI PEWNIE JUZ CZY MATURA BYLA TAK ŁATWA JAK TO SIE PISALO. JA TEZ UWAZALEM, ZE PROBNA BYLA CO NAJMNIEJ OK, ALE JUZ PRZED PRAWDZIWA WIEDZIALEM ZE BEDZIE SIE CZEGO OBAWIAC... KTOS DAL MI ZNAK, ZE MATURA Z ANGIELSKIEGO BEDZIE O 50% TRUDNIEJSZA NIZ NA PROBNEJ, A RESZTA PRZEDMIOTOW BEDZIE O 30% ŁATWIEJSZA...

PROBNA PODST. 90%
ROZSZ.65%

NIE LUBIE SCIEMY, WIEC ZANIM COS NAPISZECIE NA FORUM PRZEMYSLCIE TO CO NAJMNIEJ 5 RAZY...

NIEKTORZY PISZĄ :

"MIALAM/-EM 96% Z PODSTAWOWEGO I 94% Z PODSTAWOWEGO - GDYBY TAK MI POSZLO NA PRAWDZIWEJ MATURZE TO I TAK SIE NIE DOSTANE NA STUDIA.

NAPRAWDE, BLAGAM WAS NIE WKURWIAJCIE MNIE SWOJA GLUPOTA I CHECIA POKAZANIA SIE I WYBICIA PONAD WSZYSTKICH... JAK DLA MNIE JESTESCIE PIERDOLNIECI I TYLE... POZDRO DLA RESZTY ( POZDRAWIANYM MOZE SIE POCZUC KAZDY KTORZY NIE WYPISUJE GOWIEN I UWAZ PODOBNIE JAK JA)
Tak, to były wyniki próbnych matur, a teraz się pytam czy prawdziwe matury poszły Wam lepiej czy gorzej? Bo ja nie wiem czy zdobęde powyżej upragnionych 90% z rozszerzonego a podstawową pisałam pierwszy raz i mnie zaskoczyła, myślałam, że to naprawde będzie basis...
Ja mam (z zamkniętych oczywiście) 100% podst. i 97 rozsz.

Nie wiem jednak, jak tu wszyscy definitywnie zakładają takie wyniki - przecież cholernie dużo przy takiej łatwej maturze zaleźy od prac pisemnych! Tego nie jesteście w stanie sobie sami ocenić - myślę, że zawsze da się ukosić punkcik lub dwa (albo więcej). Teraz należy się modlić o dobrego egzaminatora - ale to wiedzieli wszyscy, którzy tą maturę pisali - wszystko zależeć będzie od pracy pisemnej. Ale i tak jest lepiej niż na polskim - tam nie wiadomo obecnie jest nic - jeśli wiesz, że napisałeś na temat, to i tak nie wiesz ile punktów dostaniesz...

Ta matura to parodia...
POPIERAM!!!!
ja miałam z podstawowego 84%, z rozszerzonego 68%. zawaliłam przez listening (na próbnej miałam 96%, bo pisałam w normalnej sali i wszystko było słychać, na normalnej maturze pisałam razem z 200innymi osobami na wielkiej hali.. i słyszałam 'bul, bul, błe, błe')

a wybieram się na.. epidemiologię :)
kurwa nie pisz wiecej takich rzeczy madralisiu . chyba chcesz zeby zaczeli robic trudniejsze matury co??
no patrze i nie dowierzam... bez kitu, tu sami pasjonaci :-/ ale szczerze wątpię żeby w innych dziedzinach szło wam równie dobrze ... powiem tlko że zazdroszczę tego jak przyswajacie obcy język. ja sie uczę już chyba 12 lat a efekty? 70%? i to z podstawy ale dokładne wyniki poznam za tydzień ...
Ja z podstawowego miałam 76%, a z rozszerzonego 41%. Byłam nawet nawet zadowolna, przynajmniej z podstawowego, ale z tego, co widzę to nie jest zbyt dobrze. Bogu dzięki wybieram sie na polonistykę:D
Ja miałem 200 z podstawowej i 300 z rozszerzonej. Jak widać trzeba mieć wtyki. Frajerzy.
a ja mialem 77 z podstawowej i 8 z rozszerzonej..troche musze pocwiczyc jeszcze ,hehehe..ale rozszerzona to byla masakra...
ja miałem podst: 96 % a roz 78 % i ide na infe _^_
podstawa 100%, rozszerzona 80%
Anglistyka - Nowy Sącz lub Krk (jeśli się dostanę ;/)
Temat przeniesiony do archwium.
61-75 z 75
| następna