wyniki z rozszerzonej :):):) wpisujcie się

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 95
poprzednia |
hej wpisujcie tu swoje wynik z maturki rozszerzonej- i podzielicie sie wrazeniami:) jest wogole szansa otrzymmać 100 %????
witam napewno jest szansa zdobyc 90% heh pozdro
W mojej klasie z tych co zdawali rozszerzony angol - 7 osób miało 20/20 .
moj qmpel ma na podstawie 100% ja na rozsz mam 80%
piece of cake 100 % bez problemu
ja mam 85% i średnio jestem zadowolona
80% z rozszerzonej
Zdałem na 14 punktów i jestem zadowolony.. Heh, normalność w końcu jakaś.. Jak można się nie cieszyć z 80%?
85% i w ogóle nie jestem zadowolona:/
100% i skacze z radosci pod suuuuufit :D
a u mnie w szkole narazie najlepszy wynik to 15pkt :OOOO
komisja jest poprostu super :///////////////////////
HAHAHa!! U mnie w szkole zdawały tylko 3 osoby rozszerzoną i ja nie wiem jak to sie stało (mówicie że tak łatwo) ale miał kolejno 7, 9, 12 punktów. Fajnie, wiem. Ale na miękko nie wolno sie stresować... Ja mam 60% i i tak uderzam na filologię do ŁDZ :D:D

pozdrówki z Łodzi
ja mam 65%
ja mam 65% z rozszerzonej
14 punktów to 80% a nie czasem 70%??? jak ty to niby policzyłes?
Ja mam 15/20 pkt i jest mi bardzo przykro z tego powodu :(. Jak czytam opisy znajomych na gg typu "Master of English- max!!" to mi aż się płakać chce. Na moje nieszczęście ustna maturka z ang także się liczy na studiach na które się wybieram :/.
Ja mam 80 % i tez tak srednio sie czuje... Wiem, że mogłam lepiej... jednak stres robi swoje... ehhh...
Hej !!! Ja zdobyłam na rozszerzonej 90%, sama w to nie wierze ze mi sie udalo, opłacało sie kucie na maxa. Pozdrawiam.
chodziło mi o cos innego, bo ludzie sie łamią jak dostaną 80%.. a ja jestem rad z moich 70%. Spoko, z liczeniem jeszcze mi dobrze idzie. Pozdrawiam
hej maturzyści ja zdawałam podstawowy :P ale prawie połowa ziomali z mojej kalsy zdawała rozszerzony :P zawalily tylko dwie osoby ale i tak zdalY:P a reszta miala w przedziale od 17 - 20 pkt :P tak tak były nawet 3 maxymalne wyniki :) kozak klasa:)pozdrawiam ..bedzie dobrze:)strach ma wielkie oczy:P
loozik, tylko tak pytałam bo tez mialam 14 punktów i juz zaczelam watpic w swoj talent matematyczny:))
mam 100% z rozszerzonego i jestem taka zmeczona ze nie mam sily sie cieszyc ale oczywiscie sie ciesze ;))))
pzdr dla tych ktorzy jescze nie zdawali
hej, szczerze gratuluje 100%, ja zdawalam dzisiaj i mam 85%. Zawsze moglo byc lepiej ale i tak jestem zadowolona=) powodzenia dla tych, ktorzy jeszcze nie zdawali=) jest ok
Ludzie wy jesteście totalnie szurnięci , oczywiście nie wszyscy . jak słysze że ktoś ma 80 % z rozszerzonej i jest niezadowolony to sie aż zygać chce , dajcie se spokój ,
Hej ja dzisiaj zdawałam na rozszerzonej i mam 75%.I sie ciesze,wiem moglo byc lepej ale stres mnie zjadl:)A wy kujony sie nie cieszycie no z 80-85% heheh żałosne.
Dla ludzi normalnychpodaje moje tematy:
z rysunków miałam jak zdrowo się odżywiać,miałam rysunki kiełbasy i telewizora(jak mednia wpływają na promocje zdrowia?)faceta z flaszką alkoholu,koszyk pełen owoców i babkę co ćwiczy.Były nahłówki z gazet coś o walczeniu o swoje zdrowie i że trzeba sie napocić żeby miec lepsze,dłuższe życie.
Z tematów miałam CZY INTERNET MOŻE ZASTĄPIĆ BEZPOŚREDNIE KONTAKTY MIĘDZYLUDZKIE! POWODZENIA!!
A ja uważam, ze 80% to jest niezły wynik.
Zastanawiam sie jak sie ma 80% ucznia z dobrej szkoły, gdzie nikt nie zdobył 100% do tych wymarzonych 100% ucznia ze szkoly w której w każdej klasie kilka osob miało 100% :] hmm... nie zastanwia was to, ze w niektorych szkolach są takie super wyniki? Czyżby sami wybitni uczniowie:>
ktos ma jakieś zdanie wogole na ten temat:>
taaa, napewno
hej! sluchajcie,,ja miałam temat : stymulus: dwa obrazki : 1- samochod mial podziurawiona szybe od karabinu, 2- dwaj dziennikarze w iraku. Trzeba było nawiązac do tego jakie sa zagrozenia wynikajace z tego zawodu , jakie wnioski, i dlaczego wybnieraja ten zawod, a temat do prezentacji miałam o tym co kształtuje zycie dorosłe: rodzina czy otoczenie? uzasadnij wybor...miałam co prawda 50% ale sie ciesze ze zdalam poniewaz uwazam ze jest to oceniane nie obiektywnie i to był trudny temat....pozdrówka:***
hmm wiesz jakbyś zdał na 85% a Twoja koleżanka z klasy, która w rzeczywistości jest prawdziwym kujonem i wiesz o tym, że tak naprawde jest gorsza od Ciebie, a zdałą na 100% bo ją kocha pani od angielskiego to tez bys był wkurzony; ale spoko i tak nie bedą na to patrzeć na uczelniach bo i tak wszyscy doskonale wiedzą, ze z tych ustnych matur zrobiły sie po prostu egzaminy wewnetrzne i nie ma kompletnego porównian pomiedzy uczniami róznych szkół :/
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 95
poprzednia |