wyniki z rozszerzonej :):):) wpisujcie się

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 95
miałam 100% i gdybym miała mniej, to naprawdę bym była wściekła, bo 100% ma równiutko połowa mojej klasy. Więc nie gadajcie głupot, że 80% to świetny wynik...
mowa oczywiście o rozszerzonej, żeby było jasne.
kujon jestes poj......, z całym szacunkiem, nie mam w zwyczaju obrażac ludzi i tego nie robie, ale to jest ostre przegięice.... połowa klasy 100% przecież to jest śmiech...w taką elokwencje nie wierze.....przypuszczam że chodzisz do szkoły w jakiejs wsi, gdzie psy dupą szczekają i wasza komisja nie ma pojęcia o umiejętnosciach jakie posiadają ludzie z innych szkół.... Ja np mam te "cieniutkie" i "lichutkie" 85% i to była jedna z najlepszych ocen w szkole.. Dwa lata temu zdałam FCE i od tego czasu mój poziom poszedł jeszce dużo w góre, więc wybacz,.... z lekka mnie krew zalewa jak czytam o tych 100%... jeżeli ktoś jest naprawde taki dobry to gratuluije....ale połowa klasy...pleaseeeee.... ocena ocenie nie równa... Więc na drugi raz sie zastanów jak będziesz pisac, że te nasze 80% to taki cienki wynik...I jeszcze jedno, pochwal sie teraz 100% z pisemnej, to wtedy będe gotowa uwierzyć w wasz zbiorowy geniusz....
95% z rozszerzonej.
fajnie, że się pochwaliłaś FC, ale jakos na mnie wrażnia nie zrobiło... bo te osoby ze 100% przeważnie mają trochę więcej niż FC :)
dla mnie to jest śmieszne i niewiarygodne, że poł klasy ma 100%. Niezly poziom tam macie:] Pewnie wszyscy też mają FCE bo to taki łatwy egzamin, a ci ze 100% to juz większość CPE mają i są tacy zdolni....
Pół osób 100% na rozsz.??? To rzeczywiście co najmniej dziwne - ja w mojej budzie jestem jedynym, który zebrał 100%. Sam jednak uważam, że w pełni na nie nie zasłużyłem... Dlaczego? Ponieważ mnie babka zbiła z tropu... Jak? Po prostu spytała mnie zaraz po moim pewnym stwierdzeniu o wspólnych cechach dwóch cytatów: "Co mają ze sobą wspólnego te dwa cytaty?". Wybitny dowód na to, że mnie nie słuchała!!! W taki oto sposób zwątpiłem, czy wiem, co znaczy "to have sth in common". Myślę sobie - przed chwilą na to odpowiedziałem (oba krytykowały klasyczny sposób nauczania), qrka wodna o co jej chodzi - i się przyciąłem - na maturze cholera. I poprosiłem, żeby mi to przetłumaczyli na inny sposób, zrobili to, a ja wtedy do nich z lekkim pyskiem (mam nadzieję, że to zabrzmiało grzeczniej niż ja to odebrałem :) ), że już to powiedziałem. I mimo wszystklo jednak dostałem te 100%. Teraz mam ustny na rozszerzonym z niemca we wtorek... i jestem po prostu przerażony. Umiem go zdecydowanie gorzej niż anglika, a tematy wydają mi się gorsze od tych angielskich.
Życzę powodzenia wszystkim, którzy jeszcze nie zdawali i gratuluję tym, którzy zdali :D.
kujon-do jakiej szkoły chodzisz? do tej najlepszej?:) ja mam angielski przed sobą, ale mam nadzieję na 100, bo idę na anglistykę
100% i jestem naprawdę szczęśliwa!!
80% to jest świetny wynik, ciekawe jak się ma do twoich, czy też innych osob z twojej klasy 100%:]
oj uważaj bo orgazmu dostaniesz...kimkolwiek jestes zalatujesz wyrafinowaną suką:)
to było do kujona oczywiście
aj agri łif ju:)
No ja trzęsłam nieźle portkami,w ostatni dzień chciałam powtórzyć całe trzy latka nauki a nawet i więcej nadrobić.....Ale postawiłam na jedną karte i......I mam 19 na 20 na rozszerzonym!!!!!!!!
Ciesze sie niezwykle!!!!!Wszystkim :P
95 % , w grudniu zdalam CAE. :)
no dobre pytanie mam nadzieje że nie zdaje maty
dzięki to się przyda cholernie się boję
ja zda dopiero w piątek a już nie umiem jeść
ja jeszcze nie zdawałam ale w 100% się z tobą zgadzam
Kujon jestes beznadziejna!!!!!! Zdac na polowe rozszerzony juz jest bardzo dobrze bo to naprawde trudny egzamin. W mojej grupie na 25 osob nie bylo wogole 100%, a uczniowie, ktorzy zdawali egzamin byli naprawde good. Nie moge scierpiec tego ze kogos nie satysfakcjonuje 80% bo to naprawde dobry wynik. Ja zdobylam 65% (oczywiscie moglo byc lepiej) alei tak jestem zadowolona bo nie wiem czy wiesz na wiekszosci uczelni ustny nie jest brany pod uwage. Lepiej miec na rozszerzonym 3 niz na podstawowym 5 gdzie wystarczy "ja rozumiec, ja zdac". I tyle na ten temat i wiecej nie pisz jezeli masz pisac takie bzdury "GENIUSZU":/
ja mam 90% i jestem BARDZO zadowolony
to prawda ze niektóre oceny wydają sie byc delikatnie mówiąc nieadekwatne do wiedzy ale to wszystko wyrówna sie na pisemnej. Nie ma sie co oburzac na te 100% ustne zawsze byly niesprawiedliwe i zawsze bedą. Chyba ze ta klasa to jakis dream team i wszyscy solidarnie zasłuzyli na te 100% :)))) Ja u siebie z tymi 18 pkt bylem najlepszy w klasie
mam 100% i jestem cholernie szczęśliwa!! :-)
w mojej klasie 3 osoby miały maxa, komisja była zajebista. Tylko troche sie stresowałam na początku ale generalnie było ok. buziaki dla wszystkich maturzystów !!!! :-)
Ja niestety tylko 90% z rozszerzonego... troche szkoda bo pol zycia siedze w ang... a osoby ktore umieja sporo mniej niz ja wyciagnely 20... ale za to z rozszerzonego niemieckiego mam 20/20;)))
ja miałem 95% i jestem trochę zawiedziony, ale to wszystko kwestia podejścia
do sprawy, w sumie nie było źle :)
Ja dziś zdałam na 80% i nie jestem szczesliwa, ale uwazam ze zasluzylam sobie wlasnie na tyle, bo pare rzeczy skichałam:P Ale to jest fakt ze komisja komisji nierówna i jezeli chcecie sie porównywać to to nie ma najmniejszego sensu:/
o boshe , u nas w szkółce skaończyly sie juz egzamy z podstawy i "szanowna" komisja nikomu nie dała 100% , a za to z polaka to u mnie w klasie jest 11 osob po 20 pkt .( w innych mniej) . No a ja wlasnie czekam na wyniki z rozszerzonej i tak ze stresu wypisuje jakeis głupoty, wybaczcie;]ale stres mnie pożarł i mam takiego cykora choć temat w miarę. 3ymjacie kciuki za mnei;(((
ojej ludzie wy niektórzy naprawdę jesteście dziwni... ja mam jutro ustną (rozszerzoną) i jeśli będę miała 70% to będę się zajebiście cieszyła, wszystkich uściskam po kolei:PP uważam że rozszerzona jest naprawdę trudna....więc za bardzo się tu nie wymądrzajcie... np temat "hazard, dlaczego ludzie go uprawiają itp..." hmm?? very easy!! hah
mam jeszcze prośbe piszcie swoje tematy jakie mieliście na rozszerzonej.... tak dla ogólnej orientacji
No jasne ze jest szansa na 100% procent. I calkiem sporo ludzie ma takie wyniki. ja mam 90%. a topic mialam: "Internet shopping as compared to traditional purchasing. What are the possibilities of expansion of former one and why?" A drugi topic był o global village ale nie pamietam dokladnie.
ja mam 100% z anglika z rozszerzonej, banał i profesor stwierdził że nie słyszał nigdy tak dobrej odpowiedzi jak moja
bułeczka z masełkiem 95 %
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 95