Kto na Anglistyka UW???

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 94
poprzednia |
Prosze o wpisy ludzi, których celem jest filologia angielska na UW, chce po prostu zobaczyć ile ludu tam uderza w tym roku i z jakimi wynikami ;) ja mam pdst 95% a rozsz 90%... a i dodam, żeby nie wpisywali się ludzie, którzy nie pójdą na anglistyke bo dostali się na swój wymarzony kierunek a to traktowali tylko jako opcje dodatkową czy 'asekuracyjną'...to tyle, zatem wpisujcie się ;)
Ja sie wybieram (95% i 60%)
ja tez sie wybieram PP 96% PR 93%
też 92 pp 76 pr
hej, tez naleze do tego grona . Mam 100, 79...
nie wiem jak to wszystko wyjdzie ....
jak przed 13 lipca?
98
88
98% i 83%

pozdrawiam
Będę próbowała:) Teraz ostatnie 2 tygodnie przygotowywania się:) Poziom podst. - 98%; rozszerz. - 84% Pozdrawiam, Iza!:)
a do czego chcesz się właściwie przygtowywać? ;) albo raczej - w jaki sposób?
(ja mam 100% i 98% ale na UW wybieram się asekuracyjnie ;D chociaz, moje dostanie się na to co chcę czarno widzę... ;>)
Ja mam 100 z podstawowej i 93 z rozszerzonej, składam na anglistyke ale moim głównym celem jest psychologia..Ale dostać się tam będzie bardzo trudno. Cóż..
Przygotowuję się do spr. predyspozycji;) Troszkę gramatyki, słownictwa (phrasal verbs... wrr...) i kolokacji nie zaszkodzi:D No i przydałoby się poświęcić chwileczkę na "sztuczny język" w części polskiej... echhh. Pozdrawiam!:)))
liczy sie rozrz czy podst też??

jeszcze tak by the way z jakich książek korzystacie do t.predyspoz??
Predyspozycyjny to predyspozycyjny...Albo się ma predyspozycje albo nie.
Nie trzeba się jakoś specjalnie przygotowywac.Na stronie UW masz napisane jak mniej wiecej będzie ten test wyglądał.I już.
Liczą się dwa poziomy (ale podst. mnoży się przez 0,5, a rozszerz. przez 1,5). Phrasal verbs powtórzę z książki Sue O'Connell do FCE (te podstawowe), a gramatykę z Virginii Evans do CPE. :)
a macie na swoich kontach napisane już godzine i miejsce egzaminu predyspozycji czy tylko ja nie mam???
Też nie mam
też zdaję na uw /podst.100%, rozszerz 92%/ i szczerze to nie wiem czego się uczyc na 13 lipca :( w sumie to powtarzam gramatykę, wiec ta częśc za angielskiego jestem sobie w stanie wyobrazić, ale do części w jęz.polskim nie wiem zupełnie jak sie zabrać......do zobaczenia 13;)
CO W KOŃCU Z TYM TESTEM PREDYSPOZYCYJNYM!?!?Wiadomo już coś!?Jest jakaś lista!?!
ja mam podst. 98% i rozsz 80%, troche mało z roszrz, wiem o tym, ale spróbowac zawsze można...a też jeszcze nie znam konkretnej godziny ani miejsca testu
Ja mam pytanie..Chodzi mi o elektroniczna rejstracje kandydatów na uw..

Na moim koncie w ogole nie mam informacji o egzaminie na anglistyke..Da się wybrać tylko mature z angielskiego i tam cos piszą o jakiejś wstępnej klasyfikacji..
O co tu chodzi? Czy u was jest tak samo?

I jeszcze jedno..We wczorajszej Wyborczej napisano, że na filologie ang. na uw jest 23 osoby na miejsce w tym roku...troche mnie to przerazilo..
też się wybieram.. ale się boję. W sumie to języki wypadły najlepiej i pewnie to że mamy ponad 90% wcale nam życia nie ułatwi ;] ja miałam 95 na podst. i 94 na rozsz.

Czy ktoś wie, gdzie odbędzie się test predysp.? Najbardziej denerwuje mnie ta niewiedza a egzamin już blisko. Dostaniemy na ten temat jakieś informacje, czy trzeba siędowiadywać osobiście na uczelni?

Pozdrawiam
co?? 23 osoby na jedno miejsce?? no ale sama mam kilku znajomych którzy tak napradę zdają tam chyba tylko po to żeby się dowiedzieć ze się dostali. podziękujmy im za robienie frekwencji...i za zajmowanie miejsc tym którzy są naprawdę zainteresowani kierunkiem...
Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mógł jednak odpowiedzieć na moje pytanie..
Czy u was na koncie irk przy wyborze egzaminów też jest napisane : "Test Predyspozycji - 13 lipca 2005. Miejsce egzaminu zostanie podane przez Komisję Rekrutacyjną po wstępnej klasyfikacji".

Jakiej wstępnej klasyfikacji, z tego co wiem to wszyscy kandydaci podchodzą do testu predyspozycji, nie ma żadnej wstępnej selekcji...

Czy u was testu predyspozycji też nie ma pod słowami "moje egzaminy" na głównej stronie konta?
U mnie jest dokładnie tak samo, więc zostaje czekać....
co do testu to wysłałm maila i odpisali, że dokładne info. zostaną wysłane na konto każdego kandydata do soboty.
Dzieki za odpowiedź...
Niepokoiłam sie, że brak testu predyspozycji na filologie pod "Moimi egzaminami" znaczy, że jest tam jakiś bład i potem moge mieć problemy..
Ale skoro u was jest tak samo..
Wczoraj dzwonilam do biura ds. rekrutacji i tam taki mily Pan mi powiedzial, że:
- egzamin jest 13 lipca o godz. 9.00 ale trzeba juz byc okolo 8.15
- WSZYSCY sa dopuszczeni do testu
- a to gdzie bedziemy pisac zostanie przeslane w sobote na nasze konta

POZDRAWIAM i do zobaczenia 13 - dobrze ze to nie piatek ;)
To i ja sie dopisze :)
moje wyniki sa oryginalne bo z podstawy i rozszerzonej takie same ;) 97%
ja też chcę na anglistykę, ale ten sprawdzian predyspozycji to mnie troszkę przeraża (tzn. ta część w jęz. polskim) =( Z matury dostałam 98% za podstawowy i 99% za rozszerzony i mam przeczucie, że na teście predyspozycji będzie niezła rzeź...
hejka. jaka jest roznica miedzy filologia angielska a kolegium nauczania j.angielskiego? chodzi mi konkretnie o uw. ps. co wybraliscie filologie czy to kolegium nauczycielskie?
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 94
poprzednia |